Jump to content
cosminel1986

Ajutor crack Generator licenta cu Hardware ID

Recommended Posts

Buna ziua si un paste fericit. Sunt nou pe aici de fapt am cont de prin 2010,dar am intrat mai rar.Acum sa va spun de ce am nevoie de ajutor mai mult,poate cineva sa il faca pt mine,sincer eu sunt  am depasit de situatie nu ma pricep la asa ceva.Sa va explic acum: Este vorba despre un program de diagnoza Opel numit Opcom.Acest program e facut de Unguri si versiunea oficială activarea se face prin generare de licență conditionat de prezenta interfeței conectată la pc(fara ea programul nu intra in secvența de cerere serial,spune sa conectezi interfata la usb,indiferent ca este varianta clona china sau originală softul spune la fel).Acum treaba e ca dupa cum se stie China a clonat fizic hardware interfata acea si au modificat tipul de activare al softului si anume: Ei citesc cu un Hardware ID seria din FTDI FT232R care este unica si nu se poate schimba fiind vorba despre Hardware ID,iar dupa asta folosesc ceva generatorde licență pentru a genera un fiser cu extensia opcom17.data care se copiază in folderul unde e instalat programul si bingooo acesta porneste,si merge numai pe aceea interfata cu acel Hardware ID.Se poate instala pe oricate calculatoare se dorește atata timp cat avem fisierul generat opcom17.data ,adică acel soft e activat doar pentru aceea interfata unică.Daca se schimba FTDI FT232R acest soft nu mai merge,iar programul generează alt ID teoretic fiind nevoie de un alt fiser .data generat.. 

Asta vreau sa ma ajute cineva cu acest generator licență  .data după ID Hardware..

În link se află programul+generatorul de ID si nr ID generat +fiserul de licență Opcom17.data

Totul este facut de chinezi,am.vazut ca sunt câteva persoane pe forumuri care au deja generatorul,multi au descoperit singuri..dar nimeni nu spune..

Va multumesc enorm,daca mai este nevoie de info sunt aici.

Download soft+HW gen+licente

Photo HW Id

 

Edited by cosminel1986
Link to comment
Share on other sites

Salut, nu ai incercat niste mizerii de aparate OBD2 sa vezi daca ajuta? Sunt acelea care se conecteaza prin Bluetooth la telefon si costa 40-100 RON. Le poti folosi cu multe aplicatii free: Car Scanner (ELM227 sau cam asa ceva), Torque sau daca vrei are si versine pro.

Vad ca se poate gasi hardware cu 220 RON, acel OP COM. Nu vine si cu software-ul necesar?

 

Cat despre a-l crackui tu, e destul de greu daca nu ai experienta pe reverse engineering (e.g. ASM) si poate dura ceva timp. Nu stiu cati ar avea timp de asa ceva.

Solutia mai practica ar fi sa cauti pe net pana gasesti, poate pe ceva site-uri chinezesti sau de warez/torrents.

Link to comment
Share on other sites

Pentru masina Astra J2016 e mai complicat ca nu merg interfețele obișnuite gen ELM327 ..etc...Asta comunica pe CH-CAN cu anumite module si e adevarat interfata asta nu e cine stie ce ca cost,ea cand vine are un soft standard versiune veche sau clona din clona din clona lu mama ei clonat de mana a 3-a si nu mai merg sub nici o forma.Ideea este ca softul oficial a fost spart de chinezi si au facut ei treaba cu HW id care merge ca softul original doar pe o interfata fizic,daca se strica trebuie sa iei alta sau sa faci rost de licență pe la te miri cine.Cu soft nou interfețe  se gasesc mai greu si cer ăștia cat "jumate din masina"...câțiva au găsit soluția...si de asta tind sa cred ca nu e asa complicată..in general chinezi nu se complică cu hard criptare la prostii din astea..

Edited by cosminel1986
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...