scara Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Cam tarziu cu prezentarile,dar e aproape ora 4 dimineata si n-am somn.Asa ca hai sa facem prezentarileCINE E SCARA IN REALITATE?O intrebare care am auzit-o de nenumarate ori! Ei bine am sa incerc sa-mi fac un autoportret, care cu siguranta poate fi considerat subiectiv. Asa ca hai sa incep: sunt naiv, ma las deseori pacalit, sunt exuberant, nebun, plicticos, fascinant, idiot imprevizibil, credul, antipatic, ipocrit, snob, tandru, dur, sunt charmant. Credeti-ma, ca mi-a fost greu sa recunosc anumite lucruri, dar daca aprofundez aceasta analiza, ajung sa cred ca sunt cate putin din tine, din el, din ea, din voi, asa ca puteti spune ca sunt proiectia voastra. Si, in incheiere, trebuie sa spun un singur lucru de care sunt mandru: SUNT VIU Quote
indoz Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Nice , "O intrebare care am auzit-o de nenumarate ori!" :@ :@ parca e oracol sa mor eu :@ :@ Quote
virusz Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Welcome scara, te stiu de undeva . ..lolz Quote
eddie47 Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Nice Nu-ti mai zic "Bun venit" ca esti deja de mult pe-aici Quote