Jump to content
Sign in to follow this  
RomanianVoice

Response code 0 Facebook - help

Recommended Posts

Salutare tuturor. Sper sa ma ajutati in a rezolva o problema la care chiar nu stiu ce sa fac. De fiecare data cand postez un articol pe Facebook trec pe la https://developers.facebook.com/tools/debug/ sa imi poata pune si imaginea si linkul cum trebuie. Altfel nu se poate. Incepand cu ziua de ieri am vazut ca am probleme deoarece  cand dau debug si scrape imi da response code 0. De exemplu, astazi a mers dimineata pentru cateva articole, apoi a inceput sa imi dea doar response code 0 nu mai vede nimic si scrie craper Is Down
Could not crawl URL because the system is down. Nu cred ca este de la ei deoarece vad ca apar link uri cu poza si tot ce trebuie pe Facebook. 

Precizez ca nu este de la plugin - uri sau host (am facut tot felul de incercari). Ce as putea face sau cum pot sa am totul ok incat sa nu mai fie nevoie sa trec prin debuger? Imi cer scuze daca cele de mai sus sunt simple pentru voi si le considerati tampite avand in vedere ca aveti un nivel avansat dar stiu ca aici este un loc cu oameni care se pricep. Va multumesc anticipat.

Edited by RomanianVoice

Share this post


Link to post
Share on other sites

De pe ce postezi, laptop/pc/telefon/tableta? Ce browser utilizezi? Ai facut spam, ai postat chestii care sa deranjeze, hate..etc? Te-ai certat cu cineva? Ai incercat scripturi ce implica login cu acest cont? Ai incercat sa te loghezi cu acest cont si pe alt dispozitiv sa vezi daca apare eroarea? Esti admin pe grup sau pagina?

Ai acolo optiunea "Something was wrong..." sau Support chiar si "forumul" de suport unde poti raporta ca ai probleme.

Edited by ardu2222

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...