porumbel Posted August 4, 2020 Report Posted August 4, 2020 Salut am si eu nevoie sa fac rost de parola de la un fisier .7zip. Ma poate ajuta cineva cu niste tutoriale/resurse/sfaturi? Multumesc anticipat! Quote
yoyois Posted August 4, 2020 Report Posted August 4, 2020 Din cate stiu eu 7zip foloseste aes-256 pentru cryptare. Sau mai ca la tara: "Nu se poate". ori stii deja cam ce parola e si o bagi la incercari, eventual putin automatizat cu un hashcat sau ceva de genul. ori o lasi balta. Quote
Active Members 0xStrait Posted August 4, 2020 Active Members Report Posted August 4, 2020 (edited) Descarca asta sau incearca o alta alternativa care face acelasi lucru (bruteforce), mai ai nevoie de un wordlist. Ca sa cresti sansele de succes, trebuie sa analizezi indiciile (daca ai), sa cauti / creezi un wordlist custom in functie de limba, tipologie, hobbies and shit. Oricum nu e garantat 100% ca o sa reusesti. Succes! // Sper ca asta nu se catalogeaza ca idei de frauda, e pur educational. E nevoie de chestia aia cu "pe propria raspundere" ? Edited August 4, 2020 by 0xStrait Quote
Nytro Posted August 5, 2020 Report Posted August 5, 2020 Sunt o gramada de tool-uri care fac asta. Incearca 2-3 si gaseste un dictionar de parole bun. Sau genereaza tu o lista de parole. 1 Quote
Krane Posted September 27, 2020 Report Posted September 27, 2020 zip2john + un wordlist din /usr/share/wordlists parca era locatia default in kali, daca nu reusesti atunci fa-ti o partitie din RAM de 1gb si scrie-ti un script de python care generaza parole de tip AAAA AAAB si in 2 zile o sa-l spargi pentru ca totul se misca extrem de rapid fiind disku cu viteza ramului nu a hardului sa ssdului Quote