dontkill10 Posted October 4, 2020 Report Posted October 4, 2020 Salut ! Nu stiu sigur daca este permis si imi pare nespus de rau daca este interzis ceea ce vreau sa obtin. Am un cont de facebook al unei persoane (doar profilul - nu am acces la cont) si vreau sa stiu daca se poate urmari locatia acelei persoane prin intermediul contului ! Exista posibilitatea sa ii aflu locatia in timp real sau ultima locatie ? Multumesc ! Quote
Nytro Posted October 5, 2020 Report Posted October 5, 2020 Salut, foarte pe scurt, nu se poate. Iti dai seama cum ar fi daca s-ar putea? 1 Quote
ardu2222 Posted October 5, 2020 Report Posted October 5, 2020 (edited) 4 hours ago, dontkill10 said: Salut ! Nu stiu sigur daca este permis si imi pare nespus de rau daca este interzis ceea ce vreau sa obtin. Am un cont de facebook al unei persoane (doar profilul - nu am acces la cont) si vreau sa stiu daca se poate urmari locatia acelei persoane prin intermediul contului ! Exista posibilitatea sa ii aflu locatia in timp real sau ultima locatie ? Multumesc ! Poti sa-i afli adresa de IP implicit locatia (orasul sau punctul de acces) vezi aici: Edited October 5, 2020 by ardu2222 1 1 Quote
dontkill10 Posted October 5, 2020 Author Report Posted October 5, 2020 Multumesc mult pentru raspunsuri ! Am aflat raspunsul 1 Quote