paxnWo Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Ca sa nu se mai deschida 100 de threaduri in sectiunea asta , doar ca sa postezi 2-3 randuri despre ce ai gasit tu sau ce idei ai , consider ca mai bine postezi aici . [ asemeni threadului " intrebari despre orice " din sectiunea Ajutor ] vitezamea.ro e de cacat : arata cifre aiurea . am mai gasit ceva interesant in timp ce uploadam pe imageshack.us imaginea de mai sus , vad in colt ca sunt logat sub numele : john_neiertatoru . e prima oara pentru mine cand folosesc imageshack. aveam user contol panel , sa schimb parola si mailul etc ... wtf ? Quote
Grunt Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Cu Ajax pot sa imi dau seama pe ce site-uri ai mai umblat.EDIT: http://davidwalsh.name/ajax-evil-spyjax Quote
Rebell Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 e probabil sa ai ip dinamic iar conturile images hack sa se logheze in functie de ip... ori ai furat comp`ul altcuiva:)) Quote
paxnWo Posted August 4, 2008 Author Report Posted August 4, 2008 e static . inseamna ca sigur am furat ... not Quote
CODEX Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 si ce are nu poti face cont ??? simplu ca buna ziua dai registre si iti faci contpoate nu ai stiut tu si ai cont Quote
paxnWo Posted August 4, 2008 Author Report Posted August 4, 2008 ma indoiesc ca am un cont pe imageshack . eu folosesc imagehax.com dar cum era offline , am dat dat un search pe google si am intrat pe shack ... nvm stiu ca mi se mai intamplase odata , dar alt user . daca nu aveti ce sa faceti , intrati din cand in cand pe go4it.ro si hit.ro . gasiti lucruri interesante si hackaday.com are articole care atrag atentia ... Quote
paxnWo Posted August 4, 2008 Author Report Posted August 4, 2008 ce este o paparuda ? ask sandu scuzse de double posting . nu am fost atent . trebuia sa ii dau edit postului anterior. fara intentie Quote
Rebell Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 paparuda=ruda a papei:))papanas=nas(h)ul papei... Quote