TaylorBrown Posted November 28, 2020 Report Posted November 28, 2020 (edited) Salut, incerc sa fac un cablaj prototip, pe acest cablaj am o mufa usb pe care vreau sa o elimin, pentru ca clientul nu are nevoie de ea, in cel mai rau caz o foloseste o data la 3-4 ani, da nici nu vreau sa o elimin. Pentru asta caut o solutie alternativa, exista o mufa usb tip crocodil ? vreau sa las gen 4 connectori pe cablaj si cu mufa tip crocodil sa te poti connecta la usb daca e nevoie. va rog sa-mi dati niste linkuri sau nume cum as putea sa caut, mam apropiat de electronica de putin timp, si nu prea stiu denumirile. https://9apps.ooo/ Edited November 29, 2020 by TaylorBrown Quote
theandruala Posted November 28, 2020 Report Posted November 28, 2020 Nu am folosit, dar poate te ajuta asta https://www.tme.eu/ro/details/qh-4pin-2.54ph/cabluri-si-adaptoare-usb/ cred ca i-ar fi mai usor clientului sa conecteze asta, decat o mufa crocodil.mi se pare mai user friendly Poti comanda de pe tme, comenzile vin destul de repede (mie mi-a venit comanda in 2-3 zile) 1 Quote
ardu2222 Posted November 28, 2020 Report Posted November 28, 2020 (edited) 2 hours ago, TaylorBrown said: Salut, incerc sa fac un cablaj prototip, pe acest cablaj am o mufa usb pe care vreau sa o elimin, pentru ca clientul nu are nevoie de ea, in cel mai rau caz o foloseste o data la 3-4 ani, da nici nu vreau sa o elimin. Pentru asta caut o solutie alternativa, exista o mufa usb tip crocodil ? vreau sa las gen 4 connectori pe cablaj si cu mufa tip crocodil sa te poti connecta la usb daca e nevoie. va rog sa-mi dati niste linkuri sau nume cum as putea sa caut, mam apropiat de electronica de putin timp, si nu prea stiu denumirile. Tai un cablu USB si-i pui crocodil pe fire. Vezi ca daca atinge crocodilii intre ei pe placa se poate duce controlerul usb. Sa nu bagi + pe date si sa nu se atinga + cu -. Edited November 28, 2020 by ardu2222 Quote
theandruala Posted November 28, 2020 Report Posted November 28, 2020 1 hour ago, ardu2222 said: Tai un cablu USB si-i pui crocodil pe fire. Vezi ca daca atinge crocodilii intre ei pe placa se poate duce controlerul usb. Sa nu bagi + pe date si sa nu se atinga + cu -. Cred ca el voia un crocodil cu 4 pini incorporati, nu 4 crocodili separări, ca ar fi f nepractic și voluminos. Știu ca acum 2 ani bratarile smart aveau crocodili de genul Quote