monopoly122 Posted December 3, 2020 Report Posted December 3, 2020 Salut! As vrea sa invat limbajul programarilor si nu stiu cum sa incep. As avea nevoie de o recomandare cum as putea sa incep sa invat si unde anume. Mentionez ca sunt incepator dar sunt foarte pasionat Quote
monopoly122 Posted December 3, 2020 Author Report Posted December 3, 2020 Just now, monopoly122 said: Salut! As vrea sa invat limbajul programarilor si nu stiu cum sa incep. As avea nevoie de o recomandare cum as putea sa incep sa invat si unde anume. Mentionez ca sunt incepator dar sunt foarte pasionat Quote
Nytro Posted December 3, 2020 Report Posted December 3, 2020 Salut, de ce vrei sa inveti programare? Vrei sa faci aplicatii web, de exemplu? Cred ca ar fi un bun inceput. Eu zic sa incepi prin a invata HTML si CSS. Nu sunt limbaje de programare, dar sunt necesare. Apoi cred ca poti invata JavaScript si sa le combini. Cred ca ar fi bine pentru inceput. Ca sa inveti: citeste o carte. Sau doua. Exista carti care acopera aceste subiecte impreuna, sau separat. Daca nu vrei sa folosesti carti, cauta niste tutoriale, dar sigura-te ca gasesti unele bune. Sunt miliarde pe acest subiect. Tot ce trebuie sa stii e putina engleza. 1 Quote