DiabloTM Posted December 13, 2020 Report Posted December 13, 2020 salutare , am un telefon s7 edge si are display-ul spart rau de tot . Am sters din greseala tot ce era pe el . pot cumva sa recuperez fisere din el? Quote
Nytro Posted December 13, 2020 Report Posted December 13, 2020 Salut, teoretic, daca stii PIN-ul, da. In cel mai simplu (si scump) caz, inlocuiesti display-ul si totul e functional. Apoi poti instala acele programele de recuperare date care pot face o treaba buna. Pot, teoretic. Fara display cred ca e mai complicat, ar putea fi conectat prin USB (teoretic) dar nu stiu cum poti face enable la developer mode ca sa instalezi apk-uri si sa faci alte lucruri. Quote
DiabloTM Posted December 13, 2020 Author Report Posted December 13, 2020 Am reusit sa ma conectez , sa intru in developer mode . Dar nu am gasit un program ok sa ma ajute . De exemplu la drfone imi zice ca am recuperat fisierele de sunt pe el dar nu alea sterse ( imi trebuie root ) . E vreo alta solutie? Quote
theandruala Posted December 14, 2020 Report Posted December 14, 2020 Activeaza USB DEBUG Te conectezi prin adb, si iei fisierele cu adb pull, n-ar trebui sa ai probleme la descarcea pozelor, si a altor fisiere descarcate. Daca ai un telefon ceva mai nou, poti incerca sa-l conectezi la un hub care sa-ti permita conectarea unui display, si a unui mouse/tastaturi.De acolo ar trebui sa fie simplu https://www.xda-developers.com/install-adb-windows-macos-linux/ Quote