Kev Posted August 20, 2021 Report Posted August 20, 2021 Bun, deci avem Senzor + Connector + Bec + 2 fire in tavan 1. Senzor, connector, bec, stecher 2. Senzor + schema 3. Senzor Cum pot le connecta cu 6? Multumesc anticipat Quote
yoyois Posted August 20, 2021 Report Posted August 20, 2021 (edited) Cu 6 ce? Ai grija sa nu te prajesti mai tare decat esti deja... Ps: pune becul intre rosu si verde. Negrul se leaga la faza verde la nul galben (cu linie verde) e impamantarea care nu intra in schema Edited August 20, 2021 by yoyois 1 Quote
Kev Posted August 20, 2021 Author Report Posted August 20, 2021 14 hours ago, yoyois said: Cu 6 ce? Ai grija sa nu te prajesti mai tare decat esti deja... 6 conectori PS am lucrat sub 320 On: multumesc pentru raspuns, insa firele din tavan sunt de o singura culoare (doua fire) Quote
yoyois Posted August 20, 2021 Report Posted August 20, 2021 13 minutes ago, Kev said: 6 conectori PS am lucrat sub 320 On: multumesc pentru raspuns, insa firele din tavan sunt de o singura culoare (doua fire) Pai ai instalatia electrica facut prost daca nu respecta sandardele de culori. Din cate inteleg eu nu e grav in cazul tau daca faza si nulul sunt inversate. (PS: nu sunt electrician, nu stiu garantat ce e) Ca idee asta e schema. Firele le conectezi dupa cum ai connectori, (nul, verde si bec impreuna) Cel putin asa arata in chema din instructiuni. https://imgur.com/uxIjZdO 1 2 Quote
FlorinDiablo Posted October 15, 2021 Report Posted October 15, 2021 ia un creion de tensiune sau un multimetru si determina, faza de nul restul le legi cum a zis colegul. Quote