Nytro Posted January 20, 2022 Report Posted January 20, 2022 Salut, RST Con #2 va avea loc in zilele de 16-17 martie 2022. In aceeasi perioada va avea loc si RST Con CTF #2. Astfel, persoanele interesate de createa unui exercitiu pentru CTF sunt rugate sa ma contacteze prin mesaj privat sau la contact@rstcon.com Exercitiile pot fi de orice nivel si pot acoperi orice ramura a "security"-ului. Daca sunt necesare VPS-uri le veti primi cu ceva timp inainte de CTF. Intre timp voi lucra la https://rstcon.com , platforma CTF si alte lucruri necesare. De asemenea, vrem sa oferim ca si anul trecut premii castigatorilor. Daca exista persoane care pot dona pentru CTF, astept sa ma contactati. Daca aveti intrebari sau sugestii, le astept aici. Thanks! 2 Quote
Nytro Posted January 27, 2022 Author Report Posted January 27, 2022 Voi reveni cu mai multe detalii in curand, daca sunt persoane care ne pot ajuta (challenges sau donatii) astept un PM. Quote
Nytro Posted March 10, 2022 Author Report Posted March 10, 2022 Daca exista persoane care pot ajuta cu exercitii CTF sa dea un semn, am luat cateva VPS-uri pentru ele. Quote
WarLord Posted March 11, 2022 Report Posted March 11, 2022 Salut, cate persoane au participat ultima oara la RSTCon? Quote
Nytro Posted March 11, 2022 Author Report Posted March 11, 2022 Salut! Nu stiu exact, maxim online au fost 100+. Vreo 40 cred ca au participat la CTF. 2 1 Quote
Nytro Posted March 14, 2022 Author Report Posted March 14, 2022 Mai poate cineva ajuta cu exercitii pentru CTF? Haideti, mai ales cei care participati! Am auzit des mesaje de genul "nu e realist" sau alte lucruri, chiar sunt curios ce fel de exercitii ar face persoanele care participa activ la CTF-uri. Quote