Guest Nemessis Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 Si nu prea ii tine faza Coaie esti ratat Quote
kw3rln Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 ip: 89.36.138.110 (si altele..da nu-i pb ca ai ip dinamic sau furi net)user: best_bunnnsite: http://www.freewebs.com/bunnn/cersetor: http://www.hellsoft.eu/forum/viewthread.php?forum_id=6&thread_id=1583&rowstart=0si PENAL !ai mai dat si sapt trecuta.... nu te saturi?email sent to abuse@ilink.ro Quote
Guest Nemessis Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 Pe o bere ca in curand o sa se milogeasca de noi sa il lasam in pace? Quote
devianc3 Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Actually, ii cam tine.. Eu ma chinui cu FF3 sa tot ma uit pe unele topicuri, si tot 503 primesc... Vad ca n-am nici o problema cu Safari. Poate trebuia sa dau un empty cache. Dunno.. Anyway... Neme, sa nu uiti sa ne dai detalii despre 'raspuns' Quote
Guest Nemessis Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Il tine doar pana intra ip-urile respective in firewall. Asta este. Sa speram ca data viitoare va reusi mai mult. Noapte buna. Quote
spawn_monster Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 am citit si eu pe HS ce mai zicea baietasu astasi u te crezi atat de inteligent ...1.RST este un site cu retarzi* (*mici exceptii )2.nam dat ddos la RST ip ul care zice bou ala kai al meu 89.36.138.110 ...nu poate sa fie ip ul meu deoarece eu is intro retea de tip cartier si pot s schimb ip(de fapt scanez in lan d macuri si schimb macul ...si logic k sa schimba ip) ul cand vreau ....dar ip ul tre sa inceapa cu 89.42 nu cu 89.36 ....deci adminu e cam dus ....nam fost yo ala care a dat ddos la RST .....3. nu as da niciodat ddos singur p k nu exista un efect vizibil4.macar sa pice RST sa nu mai aud de toti ratatii d acolo...5. NAM FOST EU ALA DACA ADMINU SA CREDE MARE SMECHER TRB LUI ....STIU DC A DAT VINA P MN DA NU CONT.....e clar e cel mai mare jeg din lume un rtd care e cel mai mare hacker atunci cand se aseaza in fata pc-ului dar in ochii lui e doar youtube, redtube, free6, si mess atat... deci nu va coborati la mintea lui ca nu are rost parerea mea Quote
kw3rln Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 am vb cu el putin pe mess ghiciti ce?flood frate... e la mode la cocalarii hackeri romani Quote