CiuPiLicA UsP Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 io zic ca ne-ar ajuta sa stim sa ne protejam...sa avem programe ANTI FLooD ...sau avem ... ? Quote
phantomas Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 lol frate e o idee buna dar eu zic ca e cel mai securizat forum din romania , poate din europa daca face cineva flood il mananca Kwerln Quote
DarkSpider Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 in afara de ban pe ip-ul care floodeaza nu cred ca mai este vreo posibilitate de a proteja un forum.poate ma insel Quote
ghici Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 impotriva floodului MASIV nu prea exista protectie ! dati seama te floodeaza 5000-6000 de drone cum le dai ban la toate? pan le proceseaza serveru pe toate dureaza ore intregi + dupa aia tot apar altele noi ! Quote
Sad_Dreamer Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 agree with ghici...era o chestie pentru huburi...si cred ca ar merge si pentru siteuri...limita numarul de conexiuni cu fiecare ip..si daca un fraier da de pe pcul lui...si da mult da degeaba...nu atinge prea mult decat ca si cum ar naviga pe aici Quote
Pastilatu' Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 10 conexiuni de pe 1 ip maxim si frate......filtrare ipuri si pachete prin linux se face din serveru de net daca vrei sa dai flood de exemplu mie ca om...a user , cum a fost trimis atunci un flood urias de pachete de 9 GB .....toti provideri au ridicat filtre numai Evolva era mai cu ciunga in par domne , noi avem servere rezistente .....si timp de 20 de minute a cazut Evolva :@ , ashea ca...filtrare face legea.... iar la huburi ...dai kick doar la un singur bot si vor cadea toti ca vin dintrun singur ip .....cel care floodeaza Quote
Pastilatu' Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 un flood de pe linux poate da orice firewall de pe windows jos..... am testat asta si e adevarat in general din 100 de pachete mari poate retzine decat 6 maxim .... Quote
Sad_Dreamer Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 spiridishule vb prostii daca dai din linux nu inseamna ca iti mareste conexiunea...e ca si cum ai da din windows doar ca la windows tre' sa folosesc program ca sa dai cu mai mult...si da...filtre de ip...dar de ex eu dau si de pe alte ipuiri...si practic se conecteaza nush cati useri la acest site/forum si tot cade Quote