black_death_c4t Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Blogu’ lu’ black_death & benny Pareri ? Quote
paxnWo Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 intru ocazional ... pune in plm subiecte mai interesante Quote
black_death_c4t Posted October 26, 2008 Author Report Posted October 26, 2008 Maine postez o discutie despre 2blog cu un tip numit Pheonics. xD Quote
black_death_c4t Posted October 27, 2008 Author Report Posted October 27, 2008 Hacer dupa mT sa mori tu geniule prea te crezi zeu.Tot noi am facut serios ? Hai no really ce a fost privat a ramas la privat + cateva trade-uri neinsemnate. Pe c4t nu au fost mai mult de 5 Vip , iar in momentul de fata s-a renuntat la sectiunea vip.Se observa clar in imagine ca nu mai exista decat STAFF Zone , unde nu se mai accepta warez/ hacking / pr0n . Nu te mai agita atata.Da imi pare rau ca ma leg de MT iar dar sunt infect si asta e felul meu de a fi. Quote
black_death_c4t Posted October 27, 2008 Author Report Posted October 27, 2008 dar cand te iei de altii ca nu respecta regulile...Nu-l cunosti pe domnu hex_r00t Quote
HellGate Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 hx-r00t=un papagal si jumatate ,sper sa se simta toata viata lui el se lauda ca stie XSS,etc i-am zis ca foarte bine si sa-mi arate ce stie,zicea ca-mi arde forumu,etc ....l-am lasat 2 zile ... si in Administratie era si HellGuard.Domnul "hacker" h3x-r00t la fraierit pe HellGuard dandui un cookie grabber .... si asa mi-a ars el odata forumul.... dar aveam backup... + ca i-a copiat numele lui Don de pe hackyou .... Quote
Gonzalez Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Frumos design si bafta la blog.-Gonzalez Quote