Pastilatu' Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Salut si respect pentru toata lumea Pentru toti mari hackeri se anunta pe 1-3 septembrie o competitie internationala a hackerilor cred ca e ceva foarte interesant , concurusu se va tine in malaysia sper ca vor si si romani , vor fi clasate pe 2 categori competitiile , Capture the Flag si Forensic Challenge ! Pentru mai multe informati vizitati siteul hxxp://xxx.tmsk.uitm.edu.my/~i-hackhxxp=httpxxx=wwwPace Quote
Fatal1ty Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 o sa fiu si eu acolo hmmda de ce zici pace mereu? Quote
Pastilatu' Posted August 6, 2006 Author Report Posted August 6, 2006 e reflex pace pentru oameni mei suna frumos cand ies afara zic ...pace pentru stinky man ...chesti din astea suna frumos Quote
Screech Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("SpiridusuCaddy")</div>e reflex pace pentru oameni mei suna frumos cand ies afara zic ...pace pentru stinky man ...chesti din astea suna frumos  Respect ptr tine, imi place chestia cu "pace" dar ma enerveaza ca nu esti atent la gramatica. Nu uita totusi ca una din regulile hackerilor este aceea de a scrie destul de corect, am spus destul, deci nici eu nu scriu corect... ca ma grabesc dar totusi poti incerca a pune 2 i unde trebuie. Quote
Pastilatu' Posted August 6, 2006 Author Report Posted August 6, 2006 ...scriu foarte repede ... nu tzin cont de cati de i pun sau cum e virgula pusa mai la stanga mai la dreapta ... dar poate o sa imi creez am sa incerc sa ma invat pace Quote