NeaPetre Posted Sunday at 07:44 AM Report Share Posted Sunday at 07:44 AM (edited) De când e acest forum îmi dă vibe de 2008-2010 când era internet cafe Edited Sunday at 07:45 AM by NeaPetre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted Sunday at 11:37 AM Report Share Posted Sunday at 11:37 AM Pacat ca nu mai e activitate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YKelyan Posted Monday at 04:14 PM Report Share Posted Monday at 04:14 PM On 11/10/2024 at 1:37 PM, Nytro said: Pacat ca nu mai e activitate Macar au ramas resursele. De ce nu incercati sa scalati forum-ul la ceva de actualitate pentru tinerii de azi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted Monday at 04:54 PM Report Share Posted Monday at 04:54 PM In ce sens? Tinerii de azi in cel mai bun caz folosesc Discord, dar e haotic iar Discord ca platforma mi se pare o mizerie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YKelyan Posted Monday at 05:03 PM Report Share Posted Monday at 05:03 PM 1 minute ago, Nytro said: In ce sens? Tinerii de azi in cel mai bun caz folosesc Discord, dar e haotic iar Discord ca platforma mi se pare o mizerie. Intr-adevar, este:) N am solutia perfecta insa cel putin e clar ca lumea in 2024 nu mai foloseste forum-uri, indiferent de nisa. Poate un subreddit, mai multe tutoriale de actualitate, mini blog, CTF-uri( stiu ca s-a incercat dar mult mai bine marketat si gandit). E cu dublu tais, daca se vrea audienta trebuie compromisa ideea aceasta de forum caci cei mai multi nu mai folosesc, insa, cei care ajung pe aici si se tin au acces la informatii mai in depth si insight-uri de la oameni din domeniu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...