Jump to content
minican1997

Facebook account

Recommended Posts

Posted

Salut 

Am avut un cont de Facebook care din păcate mi-a fost spart. A reușit sa schimbe și adresa de e-mail și toate și mi-a pus adresa mea pe alt cont de Facebook care nu este al meu. As vrea sa știu cum as putea sa îmi recuperez contul având în vedere ca nu am nimic și Facebook nu ma ajuta prea mult cu link-ul lor de hacked sau verificare prin id. Am o idee dar as avea nevoie sa aflu adresa de e-mail pe care a pus-o pe facebook-ul meu și aici vin întrebările: 

1. Are rost sa ma mai chinui cu recuperatul contului? 

2. Pot afla adresa de e-mail chiar dacă e ascunsa? Dacă da cum? 

• Active Members
Posted
On 12/8/2024 at 2:41 AM, minican1997 said:

Salut 

Am avut un cont de Facebook care din păcate mi-a fost spart. A reușit sa schimbe și adresa de e-mail și toate și mi-a pus adresa mea pe alt cont de Facebook care nu este al meu. As vrea sa știu cum as putea sa îmi recuperez contul având în vedere ca nu am nimic și Facebook nu ma ajuta prea mult cu link-ul lor de hacked sau verificare prin id. Am o idee dar as avea nevoie sa aflu adresa de e-mail pe care a pus-o pe facebook-ul meu și aici vin întrebările: 

1. Are rost sa ma mai chinui cu recuperatul contului? 

2. Pot afla adresa de e-mail chiar dacă e ascunsa? Dacă da cum? 

Am reusit sa recuperez un astfel de cont, dar cu greu, greu tare.. a durat vreo saptamana, i-am creierit pe aia de la facebook insa am avut la mana device-uri si acces pe wife-uri des folosite ce faceau cumva dovada autenticitatii cererilor. Buletine trmise, suport live cu greu accesat.. durere de cap.

Posted

Sunt curios cum a fost spart acest cont. A patit si varu-meo (nu e tehnic). Metoda e simpla: a primit un mail sau SMS cu un cod si l-a trimis cuiva. Ca na, i-l ceruse cineva... Dar la el a mers sa foloseasca acel mail in care Facebook il intreba "Was this you?" - cand a fost accesat contul. Atacatorul, aka cine stie ce bot, a incercat sa schimbe adresa de mail dar a trebuit confirmare si nu a facut-o. Tehnica secreta pe care a folosit-o? A citit acel email.

Mai am rude si prieteni care au tot felul de probleme similare, dar in niciunul dintre cazuri nu a fost cine stie ce atac sofisticat, deci isi cam merita soarta. Si nu merita timpul meu sau al altcuiva, isi fac alt cont si gata. :D