DraKNesS Posted 18 hours ago Report Posted 18 hours ago Va salut, Ma poate ajuta cineva sa vedem dacă e real dacă nu e scam și funcționează site-ul asta . Mar interesa dacă chiar merge sa facem și noi ceva bănuți zic și eu ! https://g4mbler.com/gambler Quote
Active Members vatman32 Posted 18 hours ago Active Members Report Posted 18 hours ago (edited) E scam. Foloseste Hostinger ce accepta plati crypto pentru host, intrucat la whois nu iese privacy chipurile dar nici ei nu stiu defapt cine le ia serverul in primire pentru gazduire si nu cred ca ii intereseaza. E un serviciu olandez (culmea, nu?), poate unul din cele foarte putine de acest fel in Europa. IP-ul de server bineinteles ca e blacklisted si el, nu mai pun amatorismul in sine al site-ului. L.E: Totodata, atentie mare la renumitul site "ScamAdviser", la o analiza mai ampla facuta de mine acum vreun an, in spate se afla un soi de ONG-uri de tipul 'black african people can code too' si alte labe triste d'astea, ce sa vezi, sustinute tocmai de statul Olandez cu fonduri. Nu are nici dracu o pregatire acolo reala sa realizeze vreun sistem de detectie a unui scam, is cateva zeci de VPS-uri ce acceseaza un link si face niste estimari sparte'n PHP cel mai probabil. Prostii de la noi, ca asa e ei, prosti l-au prezentat imediat la stiri si emisiuni dedicate IT ca fiind vreun mare serviciu de baza anti-scam, in realitate, multe scam-uri au scor mare la ei pe site si daca continui sa sapi fara oboseala, ajungi la concluciza ca aia is sefii la scameri, aia mari nu oricare. ScamAdviser e cel mai grandios si inteligent scam posibil aparut in ultimii ani. Edited 18 hours ago by vatman32 1 Quote