Danny Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 *iti sunt probate ? Cä copy/paste poate oricine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippy Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 io pe astea le foloseam inainte...si te asigur ca merg sigur.. io iam dat baiatului exemple de bootere are ceva ...am cautat si am gasit pentru el..nu ma corecta tu pe mine cu *iti cand tu ca copi (cacofonie) *ca,copi...pa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Esti sigur baietel? Doh! Go to school Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalin08 Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 dintre alia se pot descarca doar 2 dintre care unu trebe sa te loghezi cu useru si aprola ta, iti iese de pe mess deci IDu victimei trebe sal scrii pe foaie si cand il pui acolo da eroareiar celalalt da eroare din prima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alynho Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 @C0nfigurati0n vrajeala tata cu botii aia! unii dintre ei functioneaza, m-am logat eu direct din yahoo si ce crezi ca am observat?! majoritatea care au mers, au aceleasi ID-uri in lista! ce concluzie tragem? nu sunt conturi sparte de tine, ci sunt CREATE de tine sau altcineva! am mai observat ca sunt niste ID-uri din alte tari, nu am stat sa vad care! scuze, stiu ca e vechi topicul, "dar trebuia sa spun asta" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...