Exeter Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 In acest tutorial va voi arata cum sa trimiteti multe emailuri simultan unei persoane.In mod normail v-ar trebui un program special(MailBomber) dar eu va voi arata ca nu este nevoie..Prima data intram pe rapidshare.comAcum uploadam un fisier oarecare..de ex o pozaDupa ce s-a uploadat fisierul apare urmatoarea pagina, cu linkul de download...Acum, acolo unde apare "Send download link via e-mail uramti pasii ca in poza 3De cate ori apasati butonul "Send download link" de atatea ori va primi victima email-uri..Insa daca victima nu va primi emailuri-le la timp se datoreaza ori din cauza conexiunii slabe la internet ori serverul este prea incarcat! Quote
Exeter Posted November 8, 2008 Author Report Posted November 8, 2008 XEROX esti tu ca faci reclame la alte siteuri..eu sunt Meteora desi am numele Exeter pe rst! Quote
fLr^ Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 l-am testat si merge perfect am primit vro 20 email-uri Quote
Sweby Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Tare mi-am facut mie si miai trimis 15. Ms de tutorial exeter Quote
SpaGa Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 BUN merge bine dar tre sa va miscati repede Quote
bucifala Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 i-am trimis lu una de so saturat de sters ca aia habar nare sa le stearga pe toate odata Quote