Brepcea Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 AM avut niste conflicturi cu cineva....si pers aia plateste pe 1 hacker sa imi sparga parolele de mess.... Si nush cum face mam bagati windowsu de 2 ori si tot asa....O sugestie ceva? Si de unde pot lua 1 prog de spart parole ... ceva keylogger Multumesc! Anticipat! Quote
Vlachs Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 LOL LOL LOL LOL buna de postat la cele mai penale posturi Quote
Brepcea Posted November 29, 2008 Author Report Posted November 29, 2008 Daca u crezi ca e amuzant....poate da ca nu is hacker....dar vreau sa invat si io Quote
MrRip Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 daca vrei sa inveti mai intai citeste putin pe ici-colo si apoi daca nu ai inteles ceva posteaza intrebari , nu cere asa pur si simplu fara sa te documentezi . offtopic : benny uita-te te rog la threadul meu te rog de la ajutor Quote
Vlachs Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 1. daca folosesti un keylogger , troian , etc nu te face "hacker", ci un user a unor softuri Quote
demon_zone Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 lol,chiar crezi ca bati din degete si stii hacking?daca e adevarat ce ai zis,pai tu vrei cumva sa te razbuni si daca vrei prin hacking,o sa se plictiseasca ala:)p.s.:mai bine te duci la sala,sau pe la periferie,iei 2 matahale si ii dai un bruteforce de-i sare ramu din bitispor la treaba:) Quote
kenny Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Iti sparge parolele de la mess...Interesant, credeam ca e doar o parola per id dar acum la luminezi tu. Quote