Noriega Posted Tuesday at 03:22 PM Report Posted Tuesday at 03:22 PM Sa-mi bag pula de nu au rupt chinezii in doua emagul cu fakeuri. Mai ales pe componente pc aproape orice seller care nu e emag e tepar. 2 Quote
aelius Posted Tuesday at 05:44 PM Report Posted Tuesday at 05:44 PM Presedinte fake, justitie fake, produse fake, magazine fake...curand si tara 404 2 Quote
netanyahu Posted Tuesday at 11:13 PM Report Posted Tuesday at 11:13 PM (edited) da, e un fel de aliexpress romanesc mai nou, amazon.de ftw, preturi mai bune, servicii mai bune Edited Tuesday at 11:13 PM by netanyahu 1 Quote
biosh Posted Wednesday at 11:28 AM Report Posted Wednesday at 11:28 AM Mi-am luat-o zilele astea cu un ssd de la Samsung, a functionat 2 ore, a trebuit sa ma mai si cert cu ei ca nu avea optiune de retur, meanwhile a-2-a zi am gasit un grup pe facebook unde arata fix tepele astea, printre care se afla si produsul pe care il luasem. Aceeasi poveste cu scaunul si cu pc-ul achizitionat recent de la ei . emag=temu 1 1 Quote
Noriega Posted Thursday at 11:48 AM Author Report Posted Thursday at 11:48 AM (edited) On 7/16/2025 at 2:28 PM, biosh said: Mi-am luat-o zilele astea cu un ssd de la Samsung, a functionat 2 ore, a trebuit sa ma mai si cert cu ei ca nu avea optiune de retur, meanwhile a-2-a zi am gasit un grup pe facebook unde arata fix tepele astea, printre care se afla si produsul pe care il luasem. Aceeasi poveste cu scaunul si cu pc-ul achizitionat recent de la ei . emag=temu Am gasit si eu discutiile alea de pe Facebook cu ssd-ul Kingston. Am 4 prieteni care si-au luat teapa cu ele in ultimele saptamani. Va dati seama la ce nivel e frauda daca doar in bula mea sunt deja 4 victime? Edited Thursday at 12:05 PM by Noriega Quote