Messi_123 Posted yesterday at 10:35 PM Report Posted yesterday at 10:35 PM Vreau să am programul să fac bani la aparate ca de când mă știu numai am băgat vă rog dați-mi programu ca am băgat azi 10K și a zis nevasta ca mă dă afară din casă dacă nu aduc bani iar ca am zis ca i-am dat dator 😂😂😂😂 Quote
netanyahu Posted yesterday at 10:39 PM Report Posted yesterday at 10:39 PM (edited) La ce sala de jocuri te joci? Sunt cateva programe cu care poti sa spargi pacanelele, singura problema e ca trebuie sa faci 100 de posturi pe forum in 24 de ore ca sa ti se deblocheze accesul la sectiunea speciala unde tinem toate programele de pacanele, nu stiu daca ai auzit de k1ngbingbet si novok1ller, astea merg pe pacanelele mai vechi. Pe alea noi trebuie sa faci niste antene din 2-3 doze de fanta si sunt greu de ascuns, antenele sunt ca sa influentezi bitii de randomness ai pacanelei. Mai trebuie sa ai camera spion si un operator care sa iti zica cand sa joci si cat sa bagi ca sa castigi. Merge pe RFID. Edited yesterday at 10:41 PM by netanyahu Quote