Vally Posted October 4 Report Posted October 4 Salut, Ofer pachete SEO de advertoriale pentru campanii complete. ✔ Publicare rapidă ✔ Distribuire pe pagini de Facebook ✔ Linkuri interne la fiecare articol + linkuri externe în pachetele dedicate ✔ Raport de publicare trimis după fiecare comandă ✔ Colaborare transparentă, cu factură inclusă pentru fiecare comandă Pentru detalii, îmi poți scrie în privat. 1 Quote
M4T3! Posted October 4 Report Posted October 4 Salut, si eu vreo 700 de site-uri unde pun advertoriale, daca vrei da mi mesaj privat poate colaboram cumva... Quote
Vally Posted 8 hours ago Author Report Posted 8 hours ago Am creat o platformă automată care simplifică întregul proces de publicare a advertorialelor, direct în WordPress. Prețurile se calculează instant în funcție de numărul de articole din comandă, iar publicarea are loc imediat după aprobarea acesteia. Primul articol este oferit gratuit pentru orice cont nou – ca test complet al platformei. Astept mesaj in privat. Quote