Jump to content
SufarStarXX

Cont ebaykleineanzaigen !

Recommended Posts

Posted

Salutare! 

Am o problema cu ebaykleineanzaigen.de, am nevoie de mai multe conturi active, dar ma blocheaza mereu, pentru ca imi fac publicitare la o mica combinatie sa zic asa fara sa fiu ( firma )  si ma blocheaza! Tot mi-am facut conturi noi, de pe care puteam sa postez, din nou pe acest site, ba faceam de pe telefonul de firma, ba faceam de pe laptopul iubitei mele, pana cand si acolo au blocat tot, si chiar daca pot sa fac cont nou, nu mai pot sa postez. 

Am incercat asa : schimbare IP cu VPN, fara rezultat , am reinstalat browser si am sters cookies, fara rezultat, mi-am dat Hotspot, de pe telefon pe laptop, si tot nu am reusit sa postez din nou, chiar daca cont nou mi-am putut face. Eu mai am un cont principal care il folosesc de pe telefon si imi merge perfect, acel cont nu vreau sa il risc, dar am nevoie de altele noi, in concluzie : Cum au reusit sa faca asta? Raman cookies-urile, undeva salvate si nu stiu eu ?!  Nu pare a fi un ban pe ip. 

Astept solutii din partea voastra, cu mare recunostinta! :)