barbel Posted December 8 Report Posted December 8 (edited) Am un script în Go pentru brute-force SSH care funcționează bine – detectează honeypot-uri, conturi nologin și servere reale. Aș dori să modific scriptul astfel încât să funcționeze pe domenii: username-ul să nu mai fie prestabilit, ci să fie format din primele 7 caractere ale numelui domeniului, iar parola să fie numele domeniului fără extensia (.net, .com etc.). Sunt dispus să plătesc între 50 și 150 lei pentru această modificare. Edited Wednesday at 07:54 PM by barbel Quote
UnixDevel Posted Wednesday at 06:35 AM Report Posted Wednesday at 06:35 AM Let me code that for you https://claude.ai/public/artifacts/37c752e9-f720-4c9d-9a56-21fc0739f3c5 1 Quote
barbel Posted Wednesday at 04:46 PM Author Report Posted Wednesday at 04:46 PM (edited) Thank you very much. What should I put as username? %domain7% and password %domainpasswd% or? basically in combo.txt it will be %domain7%:%domainpasswd% ? or? Edited Wednesday at 04:49 PM by barbel Quote