RST2009 Posted 8 hours ago Report Posted 8 hours ago Va salut! Am o situatie foarte grava in familie. Tata are o firma din 1996 unde e asociat unic, de pe care maica-mea fara niciun fel de imputernicire notariala i-a furat o gramada de marfa convingand fosta contabila ca tata e schizofrenic si convingand-o pe contabila sa nu tina legatura cu acesta, ci doar cu ea. Maica-mea si-a facut ea un alt SRL si a luat marfa de pe SRL-ul lui tata pe al ei falsificand semnatura tatalui meu in facturi si la Registrul Comertului. Am depus plangere la Politia Economica dar pare ca nu se misca nimic deocamdata. Intre timp a intentat si divort de el la judecatorie si s-a mutat la un amant. Contabila ne-a dat pe mail dosarele celor doua firme, dar nu reuseste nimeni sa le deschida ca sa vedem facturile. Evident ca acum fosta contabila nu mai raspunde la usa si telefon. Am incercat cu SAGA si alte programe de contabilitate dar nimic. Ma poate ajuta cineva? 😌 Gratitude for you! Atasez bazele de date: - <redacted> Quote
aelius Posted 1 hour ago Report Posted 1 hour ago Salut, Incalcita treaba ... - DB-urile principale sunt Firebase (.FDB) - Fisierele .db din subdir-ul acela, sunt sqlite - Mai ai cateva fisiere cu revisal; acelea sunt pentru registrul de evidenta a salariatilor Revin mai tarziu; Sigur te pot ajuta Quote