Jump to content
Guest Nemessis

Indexare rapida a unui site nou

Recommended Posts

Guest Nemessis

Nu e un secret dar unii chiar nu stiu asta si se chinuie sa isi adauge site-ul in google.

1. Faceti un blog pe http://blogger.com si postati un continut oarecare pe acesta (preferabil text).

2. Asigurati-va ca va faceti backlink catre acest blog. Puteti folosi forumuri, site-uri ce permit comentarii etc. Aveti grija ca linkurile sa NU fie nofollow. In acest fel veti avea la dispozitie propriul "instrument" de adaugare a unui domeniu in google iar lumea nu va urla ca spamati de pe domeniul de baza.

3. Dupa ce blogul a fost indexat de catre google puteti pune linkuri catre orice alt site ce doriti sa fie indexat. Cam in 24 de ore google bot incepe sa viziteze site-ul cel nou si sa indexeze paginile.

Google indexeaza rapid si bine paginile de pe subdomeniile blogspot.com. Aveti totusi grija sa nu faceti link building excesiv prin aceasta metoda pentru ca veti primi ban si oricum nu conteaza foarte mult la PR daca nu are si domeniul de la blogspot un PR maricel.

Link to comment
Share on other sites

Eu as dezvolta putin ideea;

3 way links facute dintr-o retea de bloguri in care sa postati articole cu continut similar ca al siteului pe care vreti sa il promovati.

Dar daca e vb de seo pt cineva recomand il puneti sa isi ia cat mai multe domenii relevante (costa dar ajuta cel mai mult) apoi la fel artiole, un link de pe o pagina in care se vb de 'macelari' ajuta mai mult un site al unei 'macelarii' dc un link venit de pe un site de 'masini' !!!

Nu uitati orice-ar fi faceti doar 3 way links!!!!!! (pentru cine nu stie ce sunt alea o sa scriu un mic tutorial about ce folosesc in seo in care o sa le definesc, asta cand o timpul o sa imi permita)

Link to comment
Share on other sites

dar daca asa avea 100 de siteu-uri pe servere diferite fiecare (da pe servere diferite) si fiecare are fi de pagerank2 sau 3. daca as face linkbuilding intre ele google are avea ceva de spus? as primi ban? eu cred ca nu dar vreau sa fiu sigur :)

depinde cum faci link building intre ele. Google-ul are algoritmi de detectare a astfel de retele de linkbuilding. Daca o faci cu cap (preferabil nu circular) nu te prinde. Si eu am vreo 5-6 bloguri aiurea numai pt linkbuilding :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...