DANG3R Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Kw3rLn")</div>pai nush l.. nu-mi place fotbalu da sigur tin cu echipa "Romania Hackers.Zone" cel mai cinstit om vad ca majoritatea tzin cu steaua :@ ei bine si eu Quote
eddie47 Posted June 19, 2006 Report Posted June 19, 2006 Steaua, Steaua si iar Steaua...Asta-i Rom??nia..Il intreb odata pe unu': EU:"Tu cu cine tii ma?"EL:"Cu Steaua!"EU:"Pai, de ce?"EL:"Ca bate!"..Deci va dati si voi seama cum sta treaba pe la noi prin Rom??nica...No offence pt adevaratii fani, numa' ca nu am invatat inca sa ii deosebesc...Respect [MLG]PS: Eu tin cu Rapid (cica) Quote
Gangsta Posted June 19, 2006 Report Posted June 19, 2006 Steaua pana la moarte si dincolo de ea Quote
nos Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 sa va arat cat de putin fotbal stiu yo la 11 ani :@ :@ sa-mi ziceti daca va place http://rapidshare.ro/download.php?id=vEPM9...qUcIivTwZRlTwKd Quote
SpLo1T Posted August 17, 2006 Report Posted August 17, 2006 STEAUA BUCURESTI pana la moarte !!!! si DINCOLO de ea ! STEUA RULZZZZZZZZZZZZZZZ ...Anu` asta luam C.L. ! Quote
H8Er Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 eddie47 wrote: Steaua, Steaua si iar Steaua...Asta-i Rom??nia..Il intreb odata pe unu': EU:"Tu cu cine tii ma?"EL:"Cu Steaua!"EU:"Pai, de ce?"EL:"Ca bate!"..Deci va dati si voi seama cum sta treaba pe la noi prin Rom??nica...No offence pt adevaratii fani, numa' ca nu am invatat inca sa ii deosebesc...Respect [MLG]PS: Eu tin cu Rapid (cica)Io inca tin cu universitatea craiova... apropo dc nu e in chestionar ? Quote
ENCODED Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 STEAUA , O IUBIRE FARA SFARSIT ... Quote
ENCODED Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 eddie47 wrote: Steaua, Steaua si iar Steaua...Asta-i Rom??nia..Il intreb odata pe unu': EU:"Tu cu cine tii ma?"EL:"Cu Steaua!"EU:"Pai, de ce?"EL:"Ca bate!"..Deci va dati si voi seama cum sta treaba pe la noi prin Rom??nica...No offence pt adevaratii fani, numa' ca nu am invatat inca sa ii deosebesc...Respect [MLG]PS: Eu tin cu Rapid (cica) dinastea`ti fac cate vrei cu ce echipa vrei u ... Quote