Gangsta Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Ruri_Ruri ToolsAm facut o colectie cu programele Ruri_Ruri gasite de mine, le-am pus intr-o arhiva si vreau sa le impart cu voi.Sunt flodere de hub-uri, un spamer pentru chat si altele... majoritatea sunt folositoare la hub-uri.Arhiva contie:Ruri_Ruri Chat SpammerRuri_Ruri DC 0.140Ruri_Ruri Hub Destroyer 3.00Ruri_Ruri Hub Destroyer IIRuri_Ruri Hub Flooder 0.02Ruri_Ruri KNUCKLES Hub BotRuri_Ruri Kurumi Chat BotRuri_Ruri Multi-Client FlooderRuri_Ruri Yhub Client Flooder[/list:u]Download: http://rapidshare.de/files/28574316/Ruri_R..._Tools.rar.htmlParola: Gangsta@RST-Crew.NetFL0D4R3 Placuta Quote
Pastilatu' Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Bine tu !! bag acolo pe dvd pentru maine cand fac marea formatare Quote
Sad_Dreamer Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 hai sa imi fac si eu public un tool mai vekihttp://rapidshare.de/files/28585531/_Sad_D..._X-BOT.rar.htmlpass la arhiva:rstPS: sper sa nu ma fac de ras :@ btw ca sa va protejati hubul de ruri_ruri tools luati kisagi bot este facut special pentru a stopa floodul cu ruri_ruri tools Quote
crystygye Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 mersi.super misto sunt dar pacat ca nu prea mai sunt multe huburi pe care poti flooda Quote
Mafia Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("crystygye")</div>mersi.super misto sunt dar pacat ca nu prea mai sunt multe huburi pe care poti flooda nu or mai fi ele multe dar tot se gasesc thx Quote
Sad_Dreamer Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("crystygye")</div>mersi.super misto sunt dar pacat ca nu prea mai sunt multe huburi pe care poti flooda wtf ?!? :@ Quote
Gangsta Posted August 8, 2006 Author Report Posted August 8, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("crystygye")</div>mersi.super misto sunt dar pacat ca nu prea mai sunt multe huburi pe care poti flooda La ce te-ai referit ? ca nu mai poti floda ptr ca au securitate sau ca le-a inchis Gramofonul ? :@ Quote
Sad_Dreamer Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 sunt huburi cacalau ma stati voi linistit mereu sa mai gasesti un kiddie sa mai faca un hub de 10-20 useri= ) ) btw gangsta securitate ? pe dc?! LOL ! inafara de hexhub si ptokax care nu's asa folosite ca nu's asa bune pentru userii multi...restu' lasa de dorit + ca sunt operatori prosti am spart czone de 2 ori dar nu am facut nimic ca nu eram cu proxy...si nici nu puteam sa intru cu proxy...nu accepta sock:) Quote
Gangsta Posted August 8, 2006 Author Report Posted August 8, 2006 Tocmai, ma miram... d-aia l-am si intrebat pe Crystygye de ce nu se mai poate floda Cred ca au HLGuard pe hub :@ Quote
Moderators Dragos Posted April 5, 2011 Moderators Report Posted April 5, 2011 un alt link de download pls ?Fiule, tu ai vazut ca ultimul post a fost scris in 2006? Cred ca dupa cinci ani nici nu mai merg programele alea. Quote