dorin12 Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Careva care gaseste vreun bug pe wwW/gather-network.eu ? Nu am gasit nimic.Postati aici XSS-uri sau altceva interesant.Mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebell Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 de xss l-am veriicat eu cu mana , nu cred ca are ... zic nu cred pentru ca nu stiu pe unde sa mai verific:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 de xss l-am veriicat eu cu mana , nu cred ca are ... zic nu cred pentru ca nu stiu pe unde sa mai verific:))Mai bine taci Am gasit o.o le-am zis.Ataseaza asta si ai sa vezi http://rapidshare.com/files/176479411/123.jpg.htmlinternet explorerOricum nu-mi mai bat capu , sunt cam prosti.http://www.gather-network.eu/forums/24/3383/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 daca tot veni vba de gn stie careva vreun exploit ceva sa obtii premium user ... sau sa furi un cont cu premium ? sau nu furt direct ... ci cele cum sunt cu invitaii ... daca dai inviitatii abia dupa ce user-ul invitat joaca primu meci cu un steam_id validat de sv cand intra pe el, primesti luna de premium cadou .. sau mai sunt alea care faci oferte pe trialpay.com si completezi oferta aia si primesti 6 luni .. inainte erau chestii simple sa ziceam ca-ti faci un cont de ebay prin intermediul lor si primeai 6 luni aucma .. trebuie sa cumperi ceva sau mrg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorin12 Posted December 24, 2008 Author Report Share Posted December 24, 2008 Nu cred ca va exista asa cv pentru acest site...si de va exista va disparea rapid ...Sunt curios...a gasit cineva ceva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Nu cred ca va exista asa cv pentru acest site...si de va exista va disparea rapid ...Sunt curios...a gasit cineva ceva ?Citeste postul meu ffs. Atasezi "poza" aia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...