ENCODED Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Cred ka ar fi o idee buna sa schimbam grafika de la forum nu de alta dar toata lumea are modelu asta este doar o idee ... Quote
PanMast3r Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Il sustin pe ENCODED , deoarece cand l-am vazut prima data am crezut ca ii al unor copii mici .... noroc cu site-ul si renumele....no offense ! Quote
zbeng Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 cine ar putea sa faca niste templete si noi useri sau kwerln sa aleaga unul...ar fi o buna idee nu? Quote
PanMast3r Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("zbeng")</div>cine ar putea sa faca niste templete si noi useri sau kwerln sa aleaga unul...ar fi o buna idee nu?AI habar de domeniul asta sau vorbesti aiurea si incurcat ? Quote
koltzu Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 mha nu prea is de acordin primu' rand : multi s-au obisnuit cu interfata asta si se pot pierde prin ea :@ al 2-lea rand: imi place mai mult ca-i intunecata. nu te dor ochii dupa ce stai vreo 12 ore pe comp :@ Quote
Screech Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Eu zic ca ar merge o schimbare la forum, ce poate face bine nu face rau. Dar... inainte sa vorbim mai bine sa ne punem a face skinul si daca ne place il punem. Quote
Pastilatu' Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 ashea de intunecat in cat sa nu il vezi...numai bine punem o pagina neagra si zici ca e forum :@ Quote
SpLo1T Posted August 17, 2006 Report Posted August 17, 2006 lol Caddy..da si eu vreau sa fie mai intunecat ..ii doar o propunere Quote