SubZero Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 PLs daka se poate program de aflat pass uri la mess sau daka exista hack pt ogamesau cine stie cum sami fac si eu site de ogame plsMultumesc Quote
OrIaX Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 PLs daka se poate program de aflat pass uri la mess sau daka exista hack pt ogamesau cine stie cum sami fac si eu site de ogame plsMultumesc1. Invata sa scrii romaneste si sa pui un titlu sugestiv uni post!2. Sectiunea cereri este doar pentru membrii cu minim 10 posturi !3. Daca in 2009 cauti un program de aflat "pass uri la mess" nu ai ce cauta aici.4. Meriti un cel putin un warn sau mai bine ban (parerea mea)5. "Sati" faci si tu site de ogame o sa dureze ceva timp, sa zicem o eternitate, tu habar nu ai de nimik si vrei "sati" faci site.OFF.De ce ma obosesc sa scriu toate astea? (sunt cel putzin 10 pe zi care fac asta)Pentru ca m-am saturat de toata lumea care vine pe aici (1 post) si care cersesc diferite lucruri fara macar sa caute inainte. Parerea mea este ca RST nu este mama tuturor ranitilor si comunitatea nu este obligata sa ofere suport tuturor celor care viseaza la "Cum sa fi Hacker" dar nu au cunostinte nici macar de baza. (Parerea mea!) Quote
zippy Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 alt hacer ))))))))))))) parole la mess Quote
DexterJR Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Mai nou au invatzat purandei sa "scie" Quote