virusz Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 nici nu stiu ce poti face cu el, am vrut sa fac ceva dar cum eram mort nu am reusit sa il termin, asa ca m-am trezit si am zis sa il continui dar nici nu stiam ce vreau sa fac.. asa ca nu l-am mai treminat...am luat un binder facut de ATmaCA - joiner v1.0 si mai cateva chestii si pana la urma asta a iesit:download:http://rapidshare.com/files/185943588/phider.rar.htmle detectabil dar nu asta conteaza... Quote
Guest Nemessis Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 ATmaCA Ce dracii misto i-au iesit din manute. Quote
me.mello Posted March 28, 2011 Report Posted March 28, 2011 (edited) daca e detectat pe virusttotal ca phide sau orice altceva ce tine cu titlul astuia e de oamenii mei si de mine source desi al meu mergea pe orice task manager din xp si in jos ...cred ca mai am Driver Module pentru phider xp. pff ce oameni ba:| hai ceretimi detalii sa va dau peste nas RemoveProcessLink va spune ceva??...daca e asa si am dreptate oricum numi pasa... am facut pt vista/win7 si nu mai e in vb6. e ASM closed source...No More Competitions !! No More Reputation!!! No more Fucking shared source code!!! Top Coder si cam atat !!! Edited March 28, 2011 by me.mello Quote