Jump to content
ENCODED

Cereri usersig

Recommended Posts

Posted

!_30 , tocmai al dreaq de 2 zile iti trimit mesaje in prv cu gramada, postez pe topicuri sa ma conteactezi ca vreau sa ma ajuti la ceva si nimik :) ... plus ca la tine vin ideile mai greu ... ce vrei sa iti facem tot din cabluri ?

Posted

se baga sa-mi faca si mie cineva ? eu nici nu prea am chef si nici nu prea ajung p;acasa ... poate doar dupa ce vine frigul o sa ajung mai mult :D daca se baga cineva, atunci las la latitudinea lui cum sa fie ;)

Posted

Shocker, se stie.. sunt omul fara imaginatie, uite te uiti la asta si spui ce vrei pe e.. efecte orice si eu ti le pun. Deci te uiti peste schema asta si spui ce mai vrei la ea.

[hghghghcl1.png

[Edit]

Poti sa te gandesti si la o animatie.. dar nu foarte dificila

Posted

Spune alta culoare la fundal... si nu cred ca s-ar potrivi imaginea cu ombladon acolo (nu ar avea niciun farmec, chiar daca si eu il respect  ;D)

shockersigwx8.png  test!!

Acum e mai bine culoarea?! Spune mai departe.

Posted

sunt nou si eu peaci....:D vreau si eu un usersig...plss cu numele ppL - cRc^Kr3dy DACA SE POATE :( dar sa arate bine ca vreau so pun pe un site deal meu ....... si sa nu ma fac de ras:p

Posted
crc^ wrote: sunt nou si eu peaci....:D vreau si eu un usersig...plss cu numele ppL - cRc^Kr3dy DACA SE POATE :( dar sa arate bine ca vreau so pun pe un site deal meu ....... si sa nu ma fac de ras:p

Nu vreau sa fiu foarte indiscret, dar mai ai 49 de posturi de facut pana sa potzi sa ceri asha ceva :@