Jump to content
Nytro

Si Google intra in criza

Recommended Posts

Si Google intra in criza

de Bianca Dinu | 22 Ianuarie 2009

Dupa ani de succes, liderul in cautarile pe internet Google Inc. se va alatura companiilor care au avut si au, in continuare, de suferit din cauza crizei economice globale.

Rezultatele financiare ale Google pentru trimestrul patru fiscal reflecta cea mai mica crestere a sa din anul 2004 si explica motivul pentru care divizia de management a companiei a facut eforturi financiare, in ultimul timp, pentru a menaja profiturile.

gal_mare_10285_1.jpg

Printre acestea, Google a exclus din portofoliul sau produsele care nu au avut succes, a acceptat reclamele la bauturi alcoolice care, initial, erau interzise, a deschis sectiuni comerciale gratuite ale site-ului sau Web si a concediat o multime dintre angajati.

Si asta de la o companie care se afla intr-o pozitie cu mult mai buna fata de alte business-uri datorita fortei dominante pe care o detine in zona de publicitate pe internet. Totusi, chiar si cresterea publicitatii online este asteptata sa scada cu aproximativ 10 procente in acest an.

Asadar, se pare ca nici Google nu este imuna la criza economica, cifra sa financiara pentru ultimul trimestru al anului trecut scazand uimitor cu 48% fata de 2007. De la un trimestru la altul, expertii au prevazut ca dificultatile economice vor afecta rezultatele sale, insa, chiar si asa Google ramane in continuare o masina de facut bani.

Sursa: Google Community

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...