Guest Nemessis Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 De atata timp de cand stau numai in fata pc-ului cate 18 ore pe zi am inceput sa am burta si batatura in podul palmei din cauza plimbarii mouseului pe pad. Ce solutii aveti pentru a scapa de aceste probleme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sad_Dreamer Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 :@ :@ :@ te scoatem la un " folbal " sa scapi de burta ps: iti cade cumva parul? te dor ochii? serios vb astept raspuns Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Nu imi place sportul si nu am probleme de sanatate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sad_Dreamer Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 nici eu nu am probleme de sanatate dar de cand stau mult la pc..incep sa ma doara ochii cand ies pafara...si imi cade paru' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpLo1T Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 si p mine ma dor ochii ...azi e a 5`a zii de cand n am mai iesit afara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crystygye Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 eu eram somalez. ideea este asta :IESI AFARA DIN CASA!!!! asa am trait si eu 7 ani ))m-am apucat de sala si acuma stau de 3 luni aproape de diete sa dau burta asta fututa jos.......doamne cat pot regreta acuma tine dieta si fa alergari dimineata pe stomacu gol.si scapi de burta si pentru bataturi ....iati o fesa ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Pai sala necesita efort. Urasc sa am vreo activitate fizica (in afara de sex). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeng Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 atunci iati femeia si tineo langa tine cand vezi ca nu ai treaba mai dai putin la buci dupa aiaiar la treaba si tot asa ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAx3L Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 lol nemessis.. sa inteleg ca tu vrei sa slabesti fara efort..incearca o operatie sa iti faca mai mic stomacul, e 100% ca vei slabi..stiu pe cineva care a facut asa in jumate de an avea jumatatea greutatii din`ainte de operatie si nu e nici f scumpa operatia :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENCODED Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 ia`ti alt pad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 eu mai fac un fotbal seara o ora - doua Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Nemesis , da`ti soarecu cu crema de maini cat despre burta...daca afli sa`mi spui si mie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllexCT Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 bataturi am facut si eu la mana...exista ceva creme ca s amai scapi de ele dar solutia e desyul de simpla...trebe sa mai reduci din timpul stat la calculator si sa faci un sport ceva..poate iti plaec ceva...cu niste prieteni s aiesi seara la plimbare macar..deastea...eu statema inaite cate 16-18 or epe zi in calculator dar am avut in ultima vreme probleme si ochii nu mai vad bine si ma dor daca ma uit asa in parti...acu stau doar acteva ore...6-7 atata! si e destul de greu ca tot imi vine sa stau dar incerc sa ma abtin... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastilatu' Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 SEX MULT !!! , SALA MULTA !!!! mi homes nu mai mam prins...voi vreti sa ajnungeti campioni olimpici la aruncatu cu privirea...aoleuuuuuu haideti la sala:D trageti de fiare...ca sa nu traga ele de voi....ducetiva la oferitoarele de placere dca nu aveti gagica sa ofere deja incep sa fac rima... ca doar rimaru e primaru haideti la munca baieti trageti de tzatze si de fiare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axxl2006 Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Eu nu fac burta nici sa ma bati :@ dar am si un stil de viata sportiv. De burta e cel mai greu sa scapi. Nu va incredeti in creme, diete si prostii. Sala este singura cale, multa munca si rabdare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("AllexCT")</div>bataturi am facut si eu la mana...exista ceva creme ca s amai scapi de ele dar solutia e desyul de simpla...trebe sa mai reduci din timpul stat la calculator si sa faci un sport ceva..poate iti plaec ceva...cu niste prieteni s aiesi seara la plimbare macar..deastea...eu statema inaite cate 16-18 or epe zi in calculator dar am avut in ultima vreme probleme si ochii nu mai vad bine si ma dor daca ma uit asa in parti...acu stau doar acteva ore...6-7 atata! si e destul de greu ca tot imi vine sa stau dar incerc sa ma abtin...Tu ai ceva cu mine? Imi vrei raul? Cum sa fac asa ceva? Duamne!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edyshmen Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 nemesis, si eu am burta....de cand ma stiu...am fost sa alerg ca dementu veo 2 km pe zi o sapt si am scapat...dar nu mam tinut...cat despre bataturi...a laptop...si iar am burta...c3 drq sa fac??/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sw0rdFish Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 "SEX MULT !!! , SALA MULTA !!!! " de acord cu SpiridusuCaddy alta metoda mai buna decat asta nu exista...daca stie care alta sa ridice mana.Daca nu mergeti la sala macar sa faceti ceva acasa,ex:20-30 de flotari,cateva abdomene si genoflexiuni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_Real Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Dar akuma serios chiar stai peste 18 ore pe zi la calc Eu de stau mai mult de 6 ore vine tata cu sapa la mine ))))) ) ) mici problem cu ochi dar in rest altceva nu am si fac tenis zilnic cate 2 3 ore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...