mazyman07 Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Unii spun ca daca am CTR mare o sa imi inchida contu dar eu de 2 zile ...am cam asa :Ce ar trebui sa fac? e cam aiurea:| nam avut niciodata decand am contul (de 2 ani) Multumesc anticipat ! Quote
crs12decoder Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 ma.. first.. nu face double post... second.. CTR este calculat prinnumaru de useri care iti viziteaza site-u impartit la numaru de click-uri date pe AD.. in cazul tau feed.nu o sa-ti inchida contu.. din 2 useri ti-au dat 2 click.. si normal ca e ctr-u de 100% .. asta pentru ca fiecare user a dat un click pe ad-u tau... Problema apare doar cand ai multe vizite(de ordinul sutelor sau miilor) si ai ctr-u mare... pentru ca google crede ca sunt sanse foarte foarte mici ca 50% din 4000 de oameni..(adica 2000) sa-ti dea tie click pe ad.dar daca sa zicem ca ai un singur user ce-ti viziteaza site-u... nea gigi.. si da click de 3 ori pe adsense.. o sa ai evident CTR-u de 300% dar e vb doar de nea gigi ala... nu de 1000 de nea' gigi.. si gugle nu zice nimic....intelegi tu? Quote