mazyman07 Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Unii spun ca daca am CTR mare o sa imi inchida contu dar eu de 2 zile ...am cam asa :Ce ar trebui sa fac? e cam aiurea:| nam avut niciodata decand am contul (de 2 ani) Multumesc anticipat ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 ma.. first.. nu face double post... second.. CTR este calculat prinnumaru de useri care iti viziteaza site-u impartit la numaru de click-uri date pe AD.. in cazul tau feed.nu o sa-ti inchida contu.. din 2 useri ti-au dat 2 click.. si normal ca e ctr-u de 100% .. asta pentru ca fiecare user a dat un click pe ad-u tau... Problema apare doar cand ai multe vizite(de ordinul sutelor sau miilor) si ai ctr-u mare... pentru ca google crede ca sunt sanse foarte foarte mici ca 50% din 4000 de oameni..(adica 2000) sa-ti dea tie click pe ad.dar daca sa zicem ca ai un singur user ce-ti viziteaza site-u... nea gigi.. si da click de 3 ori pe adsense.. o sa ai evident CTR-u de 300% dar e vb doar de nea gigi ala... nu de 1000 de nea' gigi.. si gugle nu zice nimic....intelegi tu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...