cmiN Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Un soft in python ce genereaza hash-ul unor combinatii de caractere pana gaseste un hash la fel cu cel cautat, astfel returnandu-se plain textul lui.E de admirat viteza cu care reuseste a gasi un hash identic cu cel cautat (in cei mai cunoscuti algoritmi), facand combinatii intre caractere de lungime variabila dupa cum vedeti si in poza.DOWNLOAD:-> sursa (Pastebin): aici-> sursa (FTP): aici-> binary (FTP): aici-> install (Filehosts): RS sau FFcredits: cmiN (soft) si CODEX (banner) ... sper ca nu supar pe nimeni ca fac reclama in plus la forum prin acel banner.La fel ... astept pareri, buguri si noi idei. 1 Quote
cmiN Posted February 8, 2009 Author Report Posted February 8, 2009 Multumesc mult ... o sa dau mai tarziu un edit dupa ce fac cateva calcule sa aflu cu aproximare ... dar un hash ce provine dintr-un text de 4 caractere poate lua si vreo 5 minute continand si semne si cifre etc. cu optiunea de la 1 la 4, nu 4 direct.EDIT: pentru 3 caractere md5 full option: 59327 H/spentru 4 caractere md5 full option: 57155 H/smrg. am mai folosit si pc-ul nu am pus pe realtime si am mai si intarziat la masuratori ... deci verifica cam: 60 000 hash-uri pe sec. (totusi nu-mi dau seama daca e rapid sau nu in majoritatea cazurilor depinde foarte mult si de optiunile user-ului). Quote