Guest Nemessis Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Ii explica cineva si lui ce inseamna ciunga? Ca acolo in fundul moldovei cica nu au auzit de asa ceva
Guest Nemessis Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Lasa-l deschis panarama mica ce esti
coolbyte Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Ciung = persoana care ii lipseste o anumita parte a corpului, mana, picior....
Guest Nemessis Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Deci sa inteleg ca nu esti un specimen deosebit si ca asa tute sunt toti aia din fundul Moldovei. E nevoie sa explic si cuvantul tuta? ))Mutati-va coaie la Bucuresti sa va mai descretiti creierele bebe
Guest Nemessis Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 kw3rln - Dain Bramaged: team fututme: nu credme: ai uitat sa dai refresh?kw3rln - Dain Bramaged: cei tuta?
zbeng Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 si eu is moldovean mai nemessis si tot am stiu asa ca mai ho, cu bucurestiu vostru ca si acolo sunt incultiii
Danny Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 ... asa ca mai ho, cu bucurestiu vostru ca si acolo sunt incultiiiCa bine spui Pardon chiar .. toti incultii din tara se duc la Bucuresti .. ca acolo-i capitala
Vlachs Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 nu ca eu as fi cult sau ceva da stiu si eu ce e aia ciunga, si cred ca moldovenii fac bucurestenii la multe
Guest Nemessis Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 nu ca eu as fi cult sau ceva da stiu si eu ce e aia ciunga, si cred ca moldovenii fac bucurestenii la multeDa, moldovenii au recorduri absolute la violat babe si la numarul de persoane intrate in coma alcolica.
Vlachs Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Da, moldovenii au recorduri absolute la violat babe si la numarul de persoane intrate in coma alcolica.da de ce te gandesti numai la lucrurile rele, cred ca si bucurestenii detin recordu la drogati, jafuri, etc, nu trebuie sa iei numai partea rea a lucrurilor, persoanele care le mentionezi u traiesc in mediul rural si fac asta din cauza lipsei de educatie, si a lipsei bunului simt, multi din copii din mediul rural sunt foarte destepti da mediul in care traiesc ii strica, e usor sa ii criticam cand noi nu incercam sa ii ajutam cu nimic, suntem prea ignoranti
noidee Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Da, moldovenii au recorduri absolute la violat babe si la numarul de persoane intrate in coma alcolica.S-or fi plictisit de alea tinere si frumoase si acum o dau pe babecore. Coma alcoolica nu o comentez
black_death_c4t Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Da, moldovenii au recorduri absolute la violat babe si la numarul de persoane intrate in coma alcolica.i don't fuck babe Ciunga stiam ca inseamna belciug xD , sau porcaria aia de inel de ii bagi in bot la vaca sa fie trendy@ benny : blow me xD
Vlachs Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 i don't fuck babe Ciunga stiam ca inseamna belciug xD , sau porcaria aia de inel de ii bagi in bot la vaca sa fie trendybine ca el nu fute nimic da asta e alta poveste
Guest Nemessis Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 da de ce te gandesti numai la lucrurile rele, cred ca si bucurestenii detin recordu la drogati, jafuri, etc, nu trebuie sa iei numai partea rea a lucrurilor, persoanele care le mentionezi u traiesc in mediul rural si fac asta din cauza lipsei de educatie, si a lipsei bunului simt, multi din copii din mediul rural sunt foarte destepti da mediul in care traiesc ii strica, e usor sa ii criticam cand noi nu incercam sa ii ajutam cu nimic, suntem prea ignorantibenny intelegi notiunea de caterinca?
Vlachs Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 in cazul de fata nu prea, pt ca traiesc in moldova
Vlachs Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 adica iar esti ....istet, ma refeream ca lucrurile scrise mai sus chiar se intampla, si nemessis a avut dreptate cu ce a zis, stiu ca era un post care trebuia sa fie funny da moldova e altfel fata de bucuresti si alte zone
Guest Nemessis Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Da, acolo chiar se violeaza cele mai multe babe.
zbeng Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 si in bucuresti is cei mai multi fraeri care se lauda cas din pantelimon sau ferentari simi sug mie PULA =))
black_death_c4t Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 black_death: ba , cum sunt bucurestenii ?Yaxley: praf toti black_death: ba , cum is bucurestenii ?temporary: muistitemporary is typing a message.temporary: si prostiblack_death: ba , cum sunt bucuresteniinullbyted: nujnullbyted: dc?black_death: in opinia tablack_death: cum suntnullbyted: nu ma intnullbyted: romani = shitnullbyted: romania = shitnullbyted is typing a message.nullbyted: norway = loveblack_death: ba , cum sunt bucurestenii ?Mihai - 007m: idioti,ipocriti si imputitiMihai - 007m: si nu stiu sa conduca^^ Bucuresti sux , bucurestenii sux
zbeng Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 nemessis nu m-am luat de tine Dar dc cand intrebi pe 4 din 7 bucuresteni de unde is spune pantelimon ferentari ghencea si nu zice un simpli bucuresti ... cu ce stiri is in urma uimestema ? ca nu mi-am facut update cu stirile din romania de mult?
Guest Nemessis Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 nemessis nu m-am luat de tine Dar dc cand intrebi pe 4 din 7 bucuresteni de unde is spune pantelimon ferentari ghencea si nu zice un simpli bucuresti ... cu ce stiri is in urma uimestema ? ca nu mi-am facut update cu stirile din romania de mult?Nu se mai lauda nici dracu ca e dintr-un cartier anume zbengule.
bebexar Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Ciunga stiam ca inseamna belciug xD , sau porcaria aia de inel de ii bagi in bot la vaca sa fie trendyDOAMNE CE RATATI AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH , m-as pisa pe voi si v-as da foc moldovenilor! zbengule tu esti incredibil de ratat te-ai pisat pe kw3rln , copil nascut la 18 ani )(