Jump to content
Guest Nemessis

Ajutati-l pe kwerln

Recommended Posts

Guest Nemessis
Posted

Ii explica cineva si lui ce inseamna ciunga? Ca acolo in fundul moldovei cica nu au auzit de asa ceva :))

Guest Nemessis
Posted

Deci sa inteleg ca nu esti un specimen deosebit si ca asa tute sunt toti aia din fundul Moldovei. E nevoie sa explic si cuvantul tuta? :))))

Mutati-va coaie la Bucuresti sa va mai descretiti creierele

:X bebe

Guest Nemessis
Posted

kw3rln - Dain Bramaged: team futut

me: nu cred

me: ai uitat sa dai refresh?

kw3rln - Dain Bramaged: cei tuta?

Posted
... asa ca mai ho, cu bucurestiu vostru ca si acolo sunt incultiii

Ca bine spui :D

Pardon chiar .. toti incultii din tara se duc la Bucuresti .. ca acolo-i capitala :D

Guest Nemessis
Posted
nu ca eu as fi cult sau ceva da stiu si eu ce e aia ciunga, si cred ca moldovenii fac bucurestenii la multe

Da, moldovenii au recorduri absolute la violat babe si la numarul de persoane intrate in coma alcolica.

Posted
Da, moldovenii au recorduri absolute la violat babe si la numarul de persoane intrate in coma alcolica.

da de ce te gandesti numai la lucrurile rele, cred ca si bucurestenii detin recordu la drogati, jafuri, etc, nu trebuie sa iei numai partea rea a lucrurilor, persoanele care le mentionezi u traiesc in mediul rural si fac asta din cauza lipsei de educatie, si a lipsei bunului simt, multi din copii din mediul rural sunt foarte destepti da mediul in care traiesc ii strica, e usor sa ii criticam cand noi nu incercam sa ii ajutam cu nimic, suntem prea ignoranti

Posted

S-or fi plictisit de alea tinere si frumoase si acum o dau pe babecore.

Coma alcoolica nu o comentez :)

Posted

i don't fuck babe :|

Ciunga stiam ca inseamna belciug xD , sau porcaria aia de inel de ii bagi in bot la vaca sa fie trendy

@ benny : blow me xD

Posted
i don't fuck babe :|

Ciunga stiam ca inseamna belciug xD , sau porcaria aia de inel de ii bagi in bot la vaca sa fie trendy

bine ca el nu fute nimic da asta e alta poveste :))

Guest Nemessis
Posted
da de ce te gandesti numai la lucrurile rele, cred ca si bucurestenii detin recordu la drogati, jafuri, etc, nu trebuie sa iei numai partea rea a lucrurilor, persoanele care le mentionezi u traiesc in mediul rural si fac asta din cauza lipsei de educatie, si a lipsei bunului simt, multi din copii din mediul rural sunt foarte destepti da mediul in care traiesc ii strica, e usor sa ii criticam cand noi nu incercam sa ii ajutam cu nimic, suntem prea ignoranti

benny intelegi notiunea de caterinca? :)

Posted

adica iar esti ....istet, ma refeream ca lucrurile scrise mai sus chiar se intampla, si nemessis a avut dreptate cu ce a zis, stiu ca era un post care trebuia sa fie funny da moldova e altfel fata de bucuresti si alte zone

Posted
black_death: ba , cum sunt bucurestenii ?

Yaxley: praf toti

black_death: ba , cum is bucurestenii ?

temporary: muisti

temporary is typing a message.

temporary: si prosti

black_death: ba , cum sunt bucurestenii

nullbyted: nuj

nullbyted: dc?

black_death: in opinia ta

black_death: cum sunt

nullbyted: nu ma int

nullbyted: romani = shit

nullbyted: romania = shit

nullbyted is typing a message.

nullbyted: norway = love

black_death: ba , cum sunt bucurestenii ?

Mihai - 007m: idioti,ipocriti si imputiti

Mihai - 007m: si nu stiu sa conduca

^^ Bucuresti sux , bucurestenii sux :D

Posted

nemessis nu m-am luat de tine

Dar dc cand intrebi pe 4 din 7 bucuresteni de unde is spune pantelimon ferentari ghencea si nu zice un simpli bucuresti ... cu ce stiri is in urma uimestema ? ca nu mi-am facut update cu stirile din romania de mult?

Guest Nemessis
Posted
nemessis nu m-am luat de tine

Dar dc cand intrebi pe 4 din 7 bucuresteni de unde is spune pantelimon ferentari ghencea si nu zice un simpli bucuresti ... cu ce stiri is in urma uimestema ? ca nu mi-am facut update cu stirile din romania de mult?

Nu se mai lauda nici dracu ca e dintr-un cartier anume zbengule.

Posted

DOAMNE CE RATATI AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH , m-as pisa pe voi si v-as da foc moldovenilor!

zbengule tu esti incredibil de ratat te-ai pisat pe kw3rln , copil nascut la 18 ani )(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...