Jump to content
htw

Lipsa Preocupare

Recommended Posts

Posted

Nu avem ce sa fac si m-am gandit ca multi dintre noi nici nu stie cand fratii,surorile,fetele etcc ...etcc.... sunt pe offline sau online www.stareid.lx.ro este foarte simplu totul a fost facut in 10 min daca va uitati bine la sursa tot ce este important din aceea sursa este site-ul care descopera useru daca este on sau nu,admini,moderatori daca credeti ca am gresit cu ceva in postu asta ;)

Posted

codex noi parca am mai avut discutii mai de mult eu sunt HIENA prietene daca nu e facut de mine inseamna ca ai facut tu,hai sa incercam sa nu incepem si aici cu cearta....

Posted
  htw said:
codex noi parca am mai avut discutii mai de mult eu sunt HIENA prietene daca nu e facut de mine inseamna ca ai facut tu,hai sa incercam sa nu incepem si aici cu cearta....

Daca il faceai TU, nu foloseai Web Page Maker

--------------------------------------------------------------------------------------------------

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

<meta name="generator" content="Web Page Maker">

<title>Messenger</title>

--------------------------------------------------------------------------------------------------