Jump to content
htw

Lipsa Preocupare

Recommended Posts

Posted

Nu avem ce sa fac si m-am gandit ca multi dintre noi nici nu stie cand fratii,surorile,fetele etcc ...etcc.... sunt pe offline sau online www.stareid.lx.ro este foarte simplu totul a fost facut in 10 min daca va uitati bine la sursa tot ce este important din aceea sursa este site-ul care descopera useru daca este on sau nu,admini,moderatori daca credeti ca am gresit cu ceva in postu asta ;)

Posted

codex noi parca am mai avut discutii mai de mult eu sunt HIENA prietene daca nu e facut de mine inseamna ca ai facut tu,hai sa incercam sa nu incepem si aici cu cearta....

Posted
codex noi parca am mai avut discutii mai de mult eu sunt HIENA prietene daca nu e facut de mine inseamna ca ai facut tu,hai sa incercam sa nu incepem si aici cu cearta....

Daca il faceai TU, nu foloseai Web Page Maker

--------------------------------------------------------------------------------------------------

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

<meta name="generator" content="Web Page Maker">

<title>Messenger</title>

--------------------------------------------------------------------------------------------------