htw Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Nu avem ce sa fac si m-am gandit ca multi dintre noi nici nu stie cand fratii,surorile,fetele etcc ...etcc.... sunt pe offline sau online www.stareid.lx.ro este foarte simplu totul a fost facut in 10 min daca va uitati bine la sursa tot ce este important din aceea sursa este site-ul care descopera useru daca este on sau nu,admini,moderatori daca credeti ca am gresit cu ceva in postu asta Quote
CODEX Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Create By HIENA1 . nu tu l-ai facut2. Daca tu esti hiena tot nu tu l-ai facut .. Quote
htw Posted February 16, 2009 Author Report Posted February 16, 2009 codex noi parca am mai avut discutii mai de mult eu sunt HIENA prietene daca nu e facut de mine inseamna ca ai facut tu,hai sa incercam sa nu incepem si aici cu cearta.... Quote
Gonzalez Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 In orice caz asta e mult mai bun, deoarece arata daca are pitzipoanca hi5. -Gonzalez Quote
paxnWo Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 http://www.stareid.lx.ro/messenger.php?id=<script>alert(1)</script>rezolvi cu htmlentities / htmlspecialchars Quote
Acidripp Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 www.yahoo-status.ro .... deci NU tu l-ai facut Quote
htw Posted February 17, 2009 Author Report Posted February 17, 2009 daca tu zici ca e la fel ca al meu inseamna ca ai o problema probabil ca ai vazut acelas poza si acolo dar vad ca scriptul este diferit Quote
Rebell Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 frate ... daca ala e pe invizibil ti-l arata offline...in fine , e ceva de genu"ia site-u asa orbule ca in lista nu vezi..." Quote
Clyde Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 codex noi parca am mai avut discutii mai de mult eu sunt HIENA prietene daca nu e facut de mine inseamna ca ai facut tu,hai sa incercam sa nu incepem si aici cu cearta....Daca il faceai TU, nu foloseai Web Page Maker--------------------------------------------------------------------------------------------------<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1"><meta name="generator" content="Web Page Maker"><title>Messenger</title>-------------------------------------------------------------------------------------------------- Quote
virusz Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 htwRegistered UsersBautor de palincaJoin Date: Nov 2007Location: Pe luna cu extraterestii - BINE ZICI!! Quote