Unu Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 (edited) Mi-a fost sugerat de catre Super moderator sa-mi schimb nick-ul pentru a nu creea confuzii...nu am sa stau sa astept alte indicatii si am sa imi schimb nicku-ul...daca nu este pe placul moderatorilor acestui forum, si datorita faptului ca am hotarat sa incep cu dreptul o noua sesiune pe forum.Unu venea de la united nation underground ......Din acest motiv va rog sa-mi sugerati ce nick sa pun.Cerinte:1.Sa fie un prenume;2.Sa nu fie asociat stiu eu cui mare hacer;3.Sa respecte regulile afisate RSTCENTERAstept sugestii Nu este acel unu.Iti recomand sa iti alegi un alt username, pentru a evita eventuale confuzii.http://rstcenter.com/forum/showthread.php?t=14573 Edited March 4, 2009 by Unu Quote
Unu Posted March 4, 2009 Author Report Posted March 4, 2009 (edited) edited............... Edited March 4, 2009 by Unu Quote
El. Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 (edited) edited...... Edited March 4, 2009 by El. 1 Quote
ENCODED Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 nu`ti mai face 100 de nick`uri ! ms ... Quote
Unu Posted March 4, 2009 Author Report Posted March 4, 2009 trebuie !!~!! daca "super moderatori" iti recomanda ce poti sa faci....ms...specific "ms" Quote
daatdraqq Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 trebuie !!~!! daca "super moderatori" iti recomanda ce poti sa faci....ms...specific "ms"Te mananca-n cur dupa cate vad eu Quote
black_death_c4t Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 not necessary... ignore the requestse creaza confuzii not good.@ kw3 : asta Quote
wvw Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Din acest motiv va rog sa-mi sugerati ce nick sa pun.Cerinte:1.Sa fie un prenume;2.Sa nu fie asociat stiu eu cui mare hacer;3.Sa respecte regulile afisate RSTCENTERAlege unul de aici:Informal names for unknown or unspecified persons in various countries/regions Quote
Nytro Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Eu credeam ca ti-ai facut ecel username ca sa spuna lumea ca esti acel "unu". Personal imi este indiferent. Quote