Hugo Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 (edited) Salutare din nou:) Mergand astazi cu R.A.T.B pe ecranul de gps al autobuzui(autobuzele noi de la Mercedes) in loc sa fie obsnuitul gsp, sau reclama era scris c++90:-/ mai sa fie...m-am tot intrebat ce e cu chestia aia....sa fie un sistem de operare linux,...ce naiba sistem de operare o fi acel c++90 si cum functioneaza?....Stie cineva ceva?Bafta:) Edited March 22, 2009 by Hugo Quote
Hertz Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 N-am habar de ce o fi insemnand dar vreau sa scot in evidenta ce destept esti.Ai auzit vreodata de ceva OS cu nume asemanator cu C++90 ?E chiar cea mai mare aberatie.Ma abtin din greu Quote
Hugo Posted March 22, 2009 Author Report Posted March 22, 2009 omg esti lol! am precizat 1,2 sis de op...ca fapt divers....ia un distonocalm Quote
B1Ll Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 ok ma-m interesat eu ptr tine,deci c++ stim cu to?ii c? este microsoft visual studio(care presupune creare aplica?ii,in cazul nostru ptr ratb)iar 90(RATB route 90) Route 90 is a trolleybus route in Bucharest, run by RATB.sursa wikipedia Quote
nullbyte Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 ok ma-m interesat eu ptr tine,deci c++ stim cu to?ii c? este microsoft visual studio(care presupune creare aplica?ii,in cazul nostru ptr ratb)iar 90(RATB route 90) Route 90 is a trolleybus route in Bucharest, run by RATB.sursa wikipediaC++ nu e Microsoft Visual Studio, MSV e doar un IDE.Prin C++09 cred c? se f?cea referin?? la noul standard ce va ap?rea, ?i anume C++0x.http://en.wikipedia.org/wiki/C%2B%2B0x Quote
B1Ll Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 asta am vrut s? spun ?i eu numai c? nu ma-m exprimat corect;desigur c? este un ide, doar de acolo ma-m inspirat ?i eu.mul?am ptr corec?ie Quote