Jump to content
Hugo

c++90

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare din nou:) Mergand astazi cu R.A.T.B pe ecranul de gps al autobuzui(autobuzele noi de la Mercedes) in loc sa fie obsnuitul gsp, sau reclama era scris c++90:-/ mai sa fie...m-am tot intrebat ce e cu chestia aia....sa fie un sistem de operare linux,...ce naiba sistem de operare o fi acel c++90 si cum functioneaza?....Stie cineva ceva?

Bafta:)

Edited by Hugo
Posted

N-am habar de ce o fi insemnand dar vreau sa scot in evidenta ce destept esti.Ai auzit vreodata de ceva OS cu nume asemanator cu C++90 ?E chiar cea mai mare aberatie.Ma abtin din greu ~X(

Posted

ok ma-m interesat eu ptr tine,deci c++ stim cu to?ii c? este microsoft visual studio(care presupune creare aplica?ii,in cazul nostru ptr ratb)iar 90(RATB route 90) Route 90 is a trolleybus route in Bucharest, run by RATB.

sursa wikipedia

Posted
ok ma-m interesat eu ptr tine,deci c++ stim cu to?ii c? este microsoft visual studio(care presupune creare aplica?ii,in cazul nostru ptr ratb)iar 90(RATB route 90) Route 90 is a trolleybus route in Bucharest, run by RATB.

sursa wikipedia

C++ nu e Microsoft Visual Studio, MSV e doar un IDE.

Prin C++09 cred c? se f?cea referin?? la noul standard ce va ap?rea, ?i anume C++0x.

http://en.wikipedia.org/wiki/C%2B%2B0x