Jump to content

Hugo

Active Members
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Hugo last won the day on July 11 2010

Hugo had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hugo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. link expirat, reup...
  2. ce drc hellsoft ma ca im locul lor mi-ar fi rusine cu site-ul ala...au si ei 2-3virusi facuti de o armata de pusti corditi si atat...restu sunt luate de aici si dupa alte site-uri.... Hellsoft=13ani useri k1nderi cu intrebari de genul"Un program de spart parole la Mess?:O" ratoni!
  3. Ai ales gresit rubrica... Bine ai venit ( aici te poti prezenta )
  4. ok ok, modele ca monedele, la cafea...oare la metrou unde au bagat astia tot felul de chestii bune...pe ce baza o functiona aparatul ala...bagi bancnota de 5lei si iti da si restul...fise de 5 bani:D...(sa nu bagati niciodata 100 de mii ori 1 milion acolo:D) oke...ce dreaq mecanism are aparatul ala de stie a citi el dake de 5lei sau dak bag o coala de xerox:-?la fel si cu aparatele alea de cumparat cartele....sunt interesante astea!
  5. hai ca, chiar uitasem de ideea asta:))Io am contoar-ul in casa:Ddeasupra usii....cred ca o sa achizitionez 3-4 magneti din piata de linga berceni si gata:D si asa stau la 10 si cel putin o jumatate de ora stau sa imi vina apa calda la etajX(
  6. Au facut update cei de la hi5...din cauza asta nu mai merg...treb sa ne straduim sa gasim ceva nou, inainte cand mergea faza cu codurile dupa ce le-am pus la 2 sapt mi-au sters aproape tot acountu handikapatii:|n mai aveam decat un mesaj privat prin care ma anuntase'ra ca am incalcat ns ce lege:|o prostie:-j Gj pt coduri au fost super!
  7. Mish, sorry prefer fetele:) Dai un anunt...poate gasesti un tip'aici
  8. Mish esti la OFF topic...nu mai fi asa emokid...da'ti cu parera despre sub si e de ajuns...Te salut din Barza!!
  9. doh:d testu cu broaste este si pe youtube=)) va dati seama ca este = cu 0 testu cu broscutele:)
  10. Io cel putin nu o vad funny cum se vede ea, are foarte multe greseli de gramatica si filmuletele sunt filmate in locuri jenante...Voi ce spuneti? see here Pace
  11. Hugo

    mosneag pe hi5

    LOL! ma gandesc sa ii fac si eu un profil de hi5 lu mamaie:)))
  12. Premium user:( upload si pt free user:)
  13. daca e din spania...i-ai ip-ul...si roaga frumos pe cineva de aici...sau de oriunde sa te razbune:)
  14. Salut...excelent tutorial... insa am o problema...am facut exact cum ai spus u...pana la partea cu " table_name=0x7574696c697a61746f7269 " unde mie cand dau enter nu imi da (userID)imi da Asta(....(la minutul 00:10:08)poti sa ma ajuti cu un link bun de la u....ca io nu stiu une m-am incurcat:( Am facut pe acelasi site...nu vreau dct sa invat...nu ma int ce-au ei in baza de date...just 4me:) Sper ca am explicat cat de cat sa intelegeti despre ce este vorba... Mersi astept un raspuns!!
×
×
  • Create New...