nightkhaos Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Vreau sa zic in primul rand mi-a placut testul IQ imi aduce aminte de problema turnurilor din Hanoi ..Dc postez aici? pentru ca in mare mi-am facut o impresie despre majoritatea userilor de aici ...multi isi fac un cont aici pentru ca au auzit de "hackeri" care sparg si rup si distrug si de anumite tehnologii "extranormale" "ddos" "xss" si altele .Cei care inteleg ce voi spune aici cred ca vor incerca sa ajute cu idei/opinii.Cei care nu inteleg vor cauta in continuare "program de spart X ".unde X in 99% din cazuri e un serviciu de mesagerie/sau hi5 .Am gasit o vulnerabilitate de tip SQL-injection in site ... pana veti citi postul probabil un membru din staff deja a reparat-o/sau mi-a sters postul pana o v-a repara moment in care voi o sa ma credeti scammer/mincinos/samd.KisS >> http://rstcenter.com/?pagina=pass%20' << Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/html/include/1337functions.php on line 744P.S nu am incercat sa o exploatez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightkhaos Posted March 24, 2009 Author Report Share Posted March 24, 2009 Tu de unde ai venit? cand ai sa pleci?ai sa te mai intorci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!k3 Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Nu ma pot abtine in a posta:)) eroarea aia e facuta pentru oameni asa ca tine:)) ia vezi exploateaz-o si fura baza de date:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirosima Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 acest post ar fi bun la cosul de gunoi nu aici.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightkhaos Posted March 24, 2009 Author Report Share Posted March 24, 2009 Totusi chiar daca iau bann... CITESTE IN PULA MEA DE DESTEPTUL PULI CARE ESTI NU VEZI CA SCRIE CA NU AM INCERCAT E APARENTA INTELIGENUL VIETII CARE ESTI.Va Multumesc !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kabron Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 De unde tot veniti ?,mai sunteti multi ?Mai e unu si aici : http://www.rstcenter.com/forum/showthread.php?t=14699 "Dc postez aici? pentru ca in mare mi-am facut o impresie despre majoritatea userilor de aici ...multi isi fac un cont aici pentru ca au auzit de "hackeri" care sparg si rup si distrug si de anumite tehnologii "extranormale" "ddos" "xss" si altele .Cei care inteleg ce voi spune aici cred ca vor incerca sa ajute cu idei/opinii.Cei care nu inteleg vor cauta in continuare "program de spart X ".unde X in 99% din cazuri e un serviciu de mesagerie/sau hi5 ."Si tu esti unul dintre ei.Agreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee with xZu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...