hirosima Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Vreau sa stiu si eu cum este facut acest un banner din aceasta pagina: http://unitonenine.com/Daca aveti alte idei mai bune, mi le puteti impartasi, este vorba despre un site de constructi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizar Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Daca tot suntem la bannere flash, am si eu o intrebare:Am decompilat un banner, l-am modificat, dar cum pot sa fac link intre butoane si paginile site-ului? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirosima Posted March 26, 2009 Author Report Share Posted March 26, 2009 Daca tot suntem la bannere flash, am si eu o intrebare:Am decompilat un banner, l-am modificat, dar cum pot sa fac link intre butoane si paginile site-ului?daca vrei din flash sa dai un link catre o pagina externa html, vei avea nevoie de folosirea limbajului action script. Caut scriptul si til-l trimit daca esti interesat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizar Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 daca vrei din flash sa dai un link catre o pagina externa html, vei avea nevoie de folosirea limbajului action script. Caut scriptul si til-l trimit daca esti interesatIn flash chiar nu stiu nimic, decat cu Adobe Flash sa schimb textul si imaginile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 ma va referiti la meniul din stanga, daca da ziceti si va fac eu un exemplu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizar Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 ma va referiti la meniul din stanga, daca da ziceti si va fac eu un exemplu Care naiba e meniul din stanga?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 te referi la clients, portofolio, si ce plm mai e acolo, sau la care banner te referi, vezi u mai multe meniuri in flash acolo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizar Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 te referi la clients, portofolio, si ce plm mai e acolo, sau la care banner te referi, vezi u mai multe meniuri in flash acolo ?Un banner care are 3-4 butoane pe el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) k, til fac dupa ce ma intorc de la dus, revin cu un editedit:aici ai tot ce ai nevoie http://rapidshare.com/files/214266623/simple_sample.fla Edited March 26, 2009 by Vlachs aded the flash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirosima Posted March 29, 2009 Author Report Share Posted March 29, 2009 mersi mult de tot, acuma ma uit si revin cu intrebari ...Cum pot pune clipul in sapatele banner-ului ??Cum pot multiplica butoanele ca sa ramana efectul de portocaliu cand pui sageata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 pentru a pune diferite obiecte unu inaintea altuie iti recomand sa faci layere pentru a le putea edita usor in caz de ceva si cu butoanele ai putea sa faci un buton standard si sa il reproduci de cate ori e nevoie si sa ii adaugi un text deasupraps:nu ma prea pricep sa explic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirosima Posted March 29, 2009 Author Report Share Posted March 29, 2009 iar ca sa multiplic butonul pe care tu l-ai facut sa il folosesc intr-un nou document flash, cum ar trebui sa procedez?eu am dat copy si paste insa daca modific la unul textul, numele butonului se schimba la amadoua unde e trucul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 ma cand creezi butonul nu ii adaugi text, il adaugi desupra butonului ca si cum ai pune un simplu text pe pagina numai ca il pui deasupra butonului, daca nu intelegi sa zici si iti fac exemplu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizar Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Explica-mi pas cu pas, unde dau sa ii bag link? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 sincer nu stau sa iti explic pas cu pas, invata macar putin flash sau exploreaza editorul si incearca sa citesti cateva tuturi inainte sa faci cereri de genu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Incerc eu ceva cat mai asemanator si mai calumea , dau un edit cand termin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirosima Posted March 29, 2009 Author Report Share Posted March 29, 2009 ma cand creezi butonul nu ii adaugi text, il adaugi desupra butonului ca si cum ai pune un simplu text pe pagina numai ca il pui deasupra butonului, daca nu intelegi sa zici si iti fac exempluam inteles, e simplu. Eu am mai lucrat in flash insa nu am facut nimica de la 0 insa stiu cate ceva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Uite aici am incercat ceva, sper sa-ti placa ... textul il poti schimba extrem de simplu de la fiecare buton si poti face cate butoane de genul ala vrei tu, dar numai ca ai de duplicat 4 simboluri de fiecare buton . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...