maryus02 Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 am facut un fel de keylogger, dar problema e ca eu am IP dinamic.E vreo varianta sa-l fac functionabil si pentru un IP dinamic la care sa trimita fisierele? sau exista vreo alta solutie? adica sa-l fac sa se conecteze la un ftp unde sa puna fisierele, sau ceva de genu, cu toate ca habar n-am cum as putea face asta.Oricum, idei ceva? Quote
Ethereal Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 poti de asemenea sa-l faci sa-ti trimita email. Quote
CODEX Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 sa trimta datele pe un server ..free host..sau pe mail daca nu foloseste no-ip Quote
maryus02 Posted May 7, 2009 Author Report Posted May 7, 2009 Pana la urma l-am facut sa trimita email, cu fisierele respective, ca e si mai safe asa, dar are o slabiciune. L-am facut in VB.NET, asadar trebuie ca pe calculatorul respectiv sa fie instalat net framework. Mi se pare ca doar de la Windows SP3 incolo, netframework se instaleaza automat odata cu windowsul.Vreau sa il fac sa se transmita automat in toata reteaua locala de calculatoare (daca exista), dar asta mai incolo, cand oi avea ceva timp liber, eventual dupa sesiunea ce urmeaza. Quote
hunter_pass Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 pai da dar va spun ca prin mail am incercat si eu dar n-am reusit...eu am incercat cu all in one acuma depinde de ce keylogger folosesti... Quote
maryus02 Posted May 7, 2009 Author Report Posted May 7, 2009 pai da dar va spun ca prin mail am incercat si eu dar n-am reusit...eu am incercat cu all in one acuma depinde de ce keylogger folosesti...folosesc unu facut de mine, nu golden keylogger sau altele luate de pe net. Quote
Fitty Posted May 9, 2009 Report Posted May 9, 2009 @hunter_pass : mai mult ca sigur ai gresit setarile... Quote