Screech Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 Ma negrutzu84, crezi ca faceam o astfel de afirmatie fara sa-l cunosc pe nea husi? Quote
bai3tzash Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 eu il inteleg pe Mupetz in proportie de 80%, cam asa as face si eu dar nu as inchide forumul. Este un om cu principii, peste care nu vrea sa treaca (un om fara principii nu este om) si care nu vrea sa faca compromis. Sincer imi pare rau ca s-a inchis, pana la urma nu s-a inchis un forum ci o mare familie (parerea mea). Mie mi s-a parut ca a mers bine totul, nu stiu ce ati observat voi ca a decurs rau in ultimele luni, daca eram oameni fara fitze si aere totul decurgea bine (mai bine ati fi baut un Activia si va treceau).Sunt de acord si cu ce a spus Mupetz, uiteti-va in "oglinda" si vedeti ce sunteti si daca ati facut mare lucru sa deveniti "hackeri"....... (acum vor aparea posturi cu chestii: ca cine esti tu sa spui din astea, etc. )........ The END.Si faza cu warez aici, nu stiu cum va fii, daca va merge dar niciodata nu va mai fi la fel, mai ales daca nu isi schimba o parte comportamentul pe aici.... Quote
Screech Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 bai3tzash, mai bine uitati-va voi in oglina si ganditi-va cat pierd firmele din cauza voastra... deci si noi avem argumente daca stam sa le cautam Quote
Sad_Dreamer Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 warez in romania exista romaniainedit.3x.ro :-I parca tot warez este...nu am stat prea mult pe el poti face tu alt forum ...de warez sa nu aibe legatura cu asta...decat la reclama si pui posturile si alea de acolo Quote
Screech Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Sad_Dreamer")</div>warez in romania exista romaniainedit.3x.ro :-I parca tot warez este...nu am stat prea mult pe el poti face tu alt forum ...de warez sa nu aibe legatura cu asta...decat la reclama si pui posturile si alea de acolo Ii spargem si pe astia si le luam userii Quote
Thunder Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Xavier")</div>bai3tzash, mai bine uitati-va voi in oglina si ganditi-va cat pierd firmele din cauza voastra... deci si noi avem argumente daca stam sa le cautam pai imi dai tu bani sa-mi cumpar jocul original ? Oricum .. care downloadeaza jocuri si filme le foloseste pentru uz personal .. cel putin eu .. Deci oricum ar fi chiestia cu folositul nu este un argument bun .. oricum crede-ma ca firmele de jocuri nu aveau nici 1% din profit din Romania .. Quote
Screech Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Kw3[R)</div>Ln wrote: xavier ma provoci?Baga mare daia tot zic eu aici... ca sa-i spargi... Quote
Pastilatu' Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 :@ ce sa zic un forum de bogatasi...care isi cumpara jocuri originale la mic dejun pranz si seara...smecheri oameni :@ da aia care produc jocuri si filme....oricat le facem noi daune...tot stau prin haway pe o plaja intr-o casa de 1 milion de dolari ...cu femei si cu tot ce vor ... ashea ca de ce sa le facem rau ? ce credeti ca astia cand vad un ceresetor pe strada se uita al el ? sau cand fac donati fac pentru reclama :@ Quote
Pastilatu' Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 PS: FUCK YEAH !!! FUCK THE SYSTEM ! WE HAVE THE POWER ! Quote
Thunder Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("SpiridusuCaddy")</div>:@ ce sa zic un forum de bogatasi...care isi cumpara jocuri originale la mic dejun pranz si seara...smecheri oameni  :@ da aia care produc jocuri si filme....oricat le facem noi daune...tot stau prin haway pe o plaja intr-o casa de 1 milion de dolari ...cu femei si cu tot ce vor ... ashea ca de ce sa le facem rau ? ce credeti ca astia cand vad un ceresetor pe strada se uita al el ?    sau cand fac donati fac pentru reclama  :@ Foarte bine zis .. adica chiar daca nu am mai avea cum sa luam jocuri "piratate " tot no sa castige mai mult pentru ca nici originale nu luam Si sa nu uite " Romanul se descurca " Quote
Pastilatu' Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 Sa va explic cum sta treaba :@ ORICE SISTEM EXISTENT PE PLANETA ASTA ARE 1 SINGURA FISURA MINIM ! Ashea ca nu vor reusi sa se ascunda de noi o sa uploadez chiar un film pe chestia asta...! Pace Quote
Gangsta Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 Kw3[R]Ln tu tot ai avut de castigat putin din treaba asta, s-au inregistrat multi useri pe forum dupa spam-ul ala. Mai bine lasi wBB-ul in pace ca suntem cu toti romani Quote
Pastilatu' Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 ca in mafie e in lumea asta a internetului Quote
Screech Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Dupa cum bine v-am zis, warezbb si-a revenit . Mi-a spus cineva ca nu-l cunosc pe Mupetz, s-a inselat amarnic... Quote
darkking Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 pt. cit timp ? [url]http://warezbb.ro/docs/[/url] Quote